reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asitka na grype najlepsze jest wygrzanie się więc wskakuj pod pierzynkę :tak:
Czarnooka jak się czujesz?
Agacynda ja tez stawiam na chłopaka ;-)
Agnieszka daj znac jak wizyta.
Laluś jakos tak razem możemy testować :-)
Sihaya kiedy testujesz? Nie trzymaj nas w niepewności, my tu wszystkie za Ciebie kciukasy trzymamy :tak:

no zesz kurde blade i po moim urlopie jutro musze isc na caly dzien do pracy wlasnie szef dzwonil to sie naurlopowalam ;(
marzen wlasnie nie bardzo sie czuje. kurcze a myslalam ze uda mi sie jutro wyskoczyc do ginekologa a tu dupa blada musze czekac do piatku .... ciekawe czy pecherzyk pekl czy zrobila sie torbiel.

marzen a jak tam u Ciebie wykresik?

wrócilam z zakupow. Lpiej sie poczulam i musialam wyjsc z domu bo juz wariowalam.Kupilam pare drobiazgow dla małej.humor odrazu lepszy. :-)

Agnieszko
kciuki zacisniete ,daj znac po wizycie co tam slychac??:D
agacynda przepisu nie mam:/

tez mi sie wydaje ze grzaneczka juz sie rozpakowala:D

juz sobie znalazlam w sieci z jakiejs amerykanskiej strony kulinarnej i moze zrobie. tylko poki co zjadlam banana i pomarancze i nic mi sie nie chce...

Czarnooka, bedzie okej, przesylam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarnooka a prosze zerknij na moje cudo i powiedz co o tym myslisz Obserwacja cyklu - enpr.pl może głupie pytanie ale jak lekarz może ocenic czy pęcherzyk pękł...może nie pęknąć i co sie z nim dzieje ? tylko się nie śmiejcie ze mnie :zawstydzona/y:
Noelle kupujesz ciuszki w konkretnym kolorze? Nataszka bedzie na 100% ? Ja robiłam USG W 6 miesiącu 3d i miał byc chłopiec, a później siusiak odpadł i urodziła się Kinga :-D

no wiec jesli chodzi o wykres to widze ze masz takie wyzsze temperaturki . co do granicy wyzszych temperatur to ja usun bo narazie jeszcze owulki nie bylo.
co do tego jak lekarz ocenia pecherzyk a mianowicie jesli bylas na monitoringu i lekarz ci powiedzial ze mialas np pecherzyk 20 mm i idziesz po kilku dniach i ci mowi ze pekl tzn ze masz czysciutko i pecherzyka nie ma. a co za tym idzie jesli pecherzyk nie peknie to z reguly tworzy sie torbiel ktora raczej sie powinna sama wchlonac.

np tak jak teraz u mnie pecherzyk mial w poniedzialek 22mm i teraz pytanie pekl czy nie pekl. jesli nie pekl to torbiel i dupa blada a jesli pekl to nie bedzie po nim sladu no chyba ze zamiast pecherzyka bedzie jajeczko :D co by mi odpowiadalo :D

reklama
Czarnooka ja chętnie namiar mogę dać ale z FB jestem daleko do tyłu i nie mam tam nawet żadnej fotki :-( zawsze brakuje mi czasu żeby rozgryźć jak i co poustawiać tzn prywatność a nie chcę wrzucać zdjęć żeby każdy miał do nich dostęp i rzadko z tego korzystam, na nk mam konto i tam parę fotek więc jakby co to proszę pisać na Priv :)
agacynda ja niestety przepisu nie posiadam :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry