reklama

Staranka od stycznia 2012.

sailor dzieki pomogło, bo godzinie odłączenia, no ufff,
ja wczoraj zaszczepiłam córe przeciwko grypie, troche panikuje na te grypy,
mąż też zaszczepiony, a ja nie,hmmm
oj już mdli
zmykam po córe

reklama
Mgielko, akurat mam tak, ze jak nie jem to sie lepiej czuje niz jak jem.

Basik przeeazona musialas byc, wspolczuje ogromnie.

Dziewczyny napewno dotra do Was Myniowe 2 keechy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja dzsiaiaj jak wstawalam w nocy do ubikacji to mnie spotkala niespodzianka, caly dywanik w lazience obrzygany, wiec musialam obudzic A zeby posprzatal. i jak poszlam do sypialni to ktoras dziewczyna zrzucila z parapetu moj bukiet urodzinowy i byl jdden wielki huk, na szczescie sie nic nie pobilo. wiec sprzatanie o 4 rano sobie urzadzalismy...

Aaa jeszcze Wam brzusio pokaze bo cos tam widac...
zdjęcie-1.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki :)
wizyta o godzinie 15 i powiem wam ze nigdy tak zestresowana nie szłan do gina, takiego mam nerwa że co chwile sikam :)

Sihayo kochana ja miałam taką temp a w dniu robienia testu 36,7 mi temp nie przekraczała 36,9

Dziewczyny grypa mnie rozkłada, w pracy ledwo siedzie dosłownie nie mam siły żeby rekami nawet ruszać, chyba się zwolnię i pójdę do domu :-(
Agacynda faktycznie widać już że powoli domek dla fasolki się robi :tak:
Agnieszko nie ma się co stresować na pewno będzie wszystko dobrze :tak:
Pianko Ty nie dobra kobieto nie strasz mnie, bo ja nie mam czasu chorować :no:

Agnieszko a dlaczego tak się stresujesz ta wizytą? przecież kontrolujesz cukier więc z dzidzią na pewno ok, nie martw się :tak:
Asitko kochana ja nie straszę tylko się martwię o Was chorowitki żebyście zadbały o zdrówko :tak:
agacynda jak fajnie widać :-) nie wiem dlaczego ale u Ciebie wydaje mi się że chłopak będzie :eek:

agacynda no właśnie pojęcia bladego ani zielonego nie mam :-D ale co patrzę i myślę to chłopak mi się z Tobą kojarzy :-D
nie no grzanka to już na pewno się dzieciątkiem cieszy jak tyle czasu ciszaaaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry