reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny jestem po pracy więc się melduję. @ nie ma za to piękny biały śluz, jajnik kuje cały dzień bez zmian...przez moment też mocno bolał brzuch tak typowo małpowo więc pomyślałam, oho.. idzie... ale póki co @ nie ma... sprawdzam z nerwów co chwilę;)
teraz poczytałam na szybko co mi napisałyście o tym moim wykresie i normalnie gula w gardle mi wyrosła z emocji...
Testu nie mam więc muszę kupić dopiero... ale powiem Wam, sama nie wierze, że to piszę ale boję się zatestować:( nie chcę zobaczyć jednej krechy!:( dziś i jutro jedziemy z m. oglądać potencjalne mieszkania do kupienia więc w sumie mam grafik napięty, ale to i lepiej bo sobie tak myślę, że jak do piątku @ nie przyjdzie to w sobotę rano robię teściora - wytrzymacie ze mną tyle?? Ja tu w marcu do Was dołączyłam właśnie gdy @ spóźniała mi się kilka dni, zrobiłam test i dupa... więc proszę Was o wyrozumiałość i cierpliwość do soboty:)

reklama
Hej dziewczyny!

Agacynda, no spieszę z pozdrowieniami do rysującego się nieśmiało brzuszka! :)
Mynia, super projekty teścików, tylko mi wyślij zwykłym, żebym na poczcie nie musiała stać w te grypowe czasy.
Czarnooczka, piątek, dobry początek!
Noelle, gratuluję formy i zakupów dzidziusiowych.
Marzen, póki co Twój wykres wiele nie mówi, trzeba troszkę poczekać :)
oprócz tego, według mnie ustawiona granica wyższych temperatur może być w innych dniach, ale to zobaczymy później, jak się tempki będą układać.
Możesz sobie pooglądać wykresiki innych dziewczyn.
Pianka ma rację, nie można bagatelizować, zwłaszcza grypy! Bo to nie sama grypa jest najgroźniejsza, ale powikłania po niej!

Sihaya, powiem tylko, że dostarczasz emocji i że ja bym nie wytrzymała do soboty. Bardzo mocno kibicuję, trzymam kciuki za sobotę.

A Ficiara, gdzie Ty ? :)

Ja już dziś lepiej, ale jeszcze leżakuję. A teraz idę mięso zaprawić na kolacyjkę :)

Ostatnia edycja:
Sihayko, ja tez mialam piekny bialy sluz i bole jak na @... :) takze przesylam ogrom fluidkow i czekam na sobotni ranek :)) (&&&&&)*1000000 :D

marzen eejjjj noooo wez przestan straszyc:-):-):-) Bo z mojego Szymusia zrobila sie Nataszka i jesli dziecko raz jeszcze "zmieni zdanie" co do tego kim chce byc to ja zwariuje chyba:-):-)

Sihaya, powiem tylko, że dostarczasz emocji i że ja bym nie wytrzymała do soboty. Bardzo mocno kibicuję, trzymam kciuki za sobotę.

Ja też już nie mogłam się doczekać momentu kiedy będę podejrzana i będę mogła testować... a jak już mogę to się boję:] Mam nadzieję, że wytrzymam do soboty, ale kto wie...

sihayko a jak tempka?
Czarnooka dziś tak: Obserwacja cyklu - enpr.pl

Sihayko, ja tez mialam piekny bialy sluz i bole jak na @... :) takze przesylam ogrom fluidkow i czekam na sobotni ranek :)) (&&&&&)*1000000 :D

Agacynda nie dziękuję;)))) i łapię ile wlezie... nawet do kieszeni poupycham i gdzie się tylko da :) :*
A Twój mikro-brzusio fasolkowy rozkoszny:)

Sihayko w sobotę to mnie tu już nie będzie i nie będę wiedzieć:(((((((((((((((((((((((((((((((

kurcze Paulinka:( ale ja tak się boję wcześniej....:( no chyba, że temp skoczy znów to postaram się ulec wcześniej;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry