reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailorku to chyba nie jest tak, że to jest dziedziczne. Pewnie za młodu latało się z nerkami na wierzchu - chyba każda z nas latała :) Nerki bardzo łatwo przeziębić, mam nadzieję że szybko się wyleczysz :)

sailor życze zdrówka

ja mam mega nerwa, energetyka cos robiła z prądem, na jakieś 10 min nie było w gniazdkach prądu ( tylko w gniazdkach) oczywiscie jak to się stało telewizor był włączony, a więc podłączyli spowrotem ale dekoder polsatu się zepsuł, miga zielona dioda, wyłączałam włączałam i nic, ani pilot ani przyciski na nim nie reagują, na dodatek już dawno nie jest na gwarancji, no szlak mnie trafi, jak się okaże, że zepsuł się na amen, to okres wypowiedzenia 3 miesiące, będe musiała płacić za abonament nie mając telewizji kuźwa szok, poza tym przyznam że nie wyobrażam sobie bez telewizji w tej dziurze siedzieć, nudy jak cholera, no i córa bajki ogląda no co za palanty, nic nie uprzedzili, odłączyli i w dupie mają czy komuś coś się popalilo czy nie w domu

Różyczko ogromne gratulacje!! spokojnej i nudnej ciąży życzę! :-)
Agnieszko czekamy na wieści z wizyty!
Sihaya zaciskam kciuki! po świętach poczta ma luz i nadrabia spóźnienia więc teraz zaczną dochodzić Myniutkowe kreseczki ;-)
agacynda współczuję samopoczucia :baffled:
Myniu no u mnie mój kociak miałby już jedno życie mniej po takiej akcji..:baffled: podziwiam Twój spokój ;-)
Noelle czyli Nataszka potwierdzona? nic nie wyrosło między nogami?
Dla chorowitek mnóstwo zdrówka i uważajcie na siebie dziewczyny bo w tym roku grypisko bardzo paskudne i zbiera żniwa - u nas od Nowego roku już dwie młode osoby zmarły po powikłaniach grypowych :-(także nie ma co bagatelizować tylko na L4 i pod kocyk!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry