Czarnooka nie trać nadziei, w tym cały sekret żeby nigdy nie tracić nadziei. Zobaczysz, że teraz się wszystko odmieni, bierzesz CLO, masz monitoring, włącz tylko pozytywne myślenie i zobaczysz II kreseczki

&&&&&
Różyczko ogromne gratulacje!!!! Spokojnej ciąży
Asitko dużo zdrówka, wykuruj się raz a porządnie kochana bo to nie ma żartów z chorobą.
Myniu wyobraziłam sobie ten obraz Twojej łazienki całej w farbie i Fiśka i współczuję. Zamiast spać to musiałaś szorować farbę, a pewnie łatwo nie schodziła. Ale mam nadzieję, że Fisiek się poprawi i już nie będzie tak broił. A z tymi kreseczkami pięknie to wymyśliłaś

To kiedy się widzicie teraz z S? Bo nie doczytałam odpowiedzi
Sihaya jak najbardziej taka tempka może być w ciąży, wszytko zależy od Twojej temperatury podstawowej a Ty z tego co widzę to masz niższą, więc ta która jest u Ciebie teraz to jak najbardziej jest podwyższona i może wskazywać na ciążę. Kiedy kochana testujesz??????
Laluś no straszna pogoda u nas jest :/ Ale co dobre to można bez skrupłów siedzieć cały dzień w domku i się przytulać

)
Basik jeeej

Dobrze, że nie miałaś tego zawału. Ale pierwsze słyszę, że CLO bez monitoringu może coś takiego powodować. Bo nawet jakby Ci monitoring zrobili to by widzieli czy pęcherzyki rosną czy nie, ale co z serduchem to by nie wykryli. W każdym bądź razie życzę dużo zdrówka kochana i trzymaj się tam.