reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asitka nie daj się chorobie!!! :-) Kurde ta pogoda taka popaprana jest. Raz czuje się wiosnę a raz jesień. U mnie dziś jesiennie...Wolne mam, ale przez tę pogodę to nic się robić nie chcę, a musiałabym posprzątać. Ech... Na razie to idę do sklepu po jakieś śniadanko bo mój N za godzinę wróci z pracy.

Czarnooka nie trać nadziei, w tym cały sekret żeby nigdy nie tracić nadziei. Zobaczysz, że teraz się wszystko odmieni, bierzesz CLO, masz monitoring, włącz tylko pozytywne myślenie i zobaczysz II kreseczki :) &&&&&
Różyczko ogromne gratulacje!!!! Spokojnej ciąży :)
Asitko dużo zdrówka, wykuruj się raz a porządnie kochana bo to nie ma żartów z chorobą.
Myniu wyobraziłam sobie ten obraz Twojej łazienki całej w farbie i Fiśka i współczuję. Zamiast spać to musiałaś szorować farbę, a pewnie łatwo nie schodziła. Ale mam nadzieję, że Fisiek się poprawi i już nie będzie tak broił. A z tymi kreseczkami pięknie to wymyśliłaś :) To kiedy się widzicie teraz z S? Bo nie doczytałam odpowiedzi :)
Sihaya jak najbardziej taka tempka może być w ciąży, wszytko zależy od Twojej temperatury podstawowej a Ty z tego co widzę to masz niższą, więc ta która jest u Ciebie teraz to jak najbardziej jest podwyższona i może wskazywać na ciążę. Kiedy kochana testujesz??????
Laluś no straszna pogoda u nas jest :/ Ale co dobre to można bez skrupłów siedzieć cały dzień w domku i się przytulać :))
Basik jeeej :( Dobrze, że nie miałaś tego zawału. Ale pierwsze słyszę, że CLO bez monitoringu może coś takiego powodować. Bo nawet jakby Ci monitoring zrobili to by widzieli czy pęcherzyki rosną czy nie, ale co z serduchem to by nie wykryli. W każdym bądź razie życzę dużo zdrówka kochana i trzymaj się tam.

sihaya
rób test,juz powinien wyjsc!!&&&&&&&&&&&&&!!
basik Bozeee ...tule...:*:*:**trzymaj sie kochana!
agnieszko kciuki za wizyte czekamy na wiesci!
grzaneczko czyzbym ci wysnila ten porod??? Myslimy o Tobie i czekamy na wiesci!!
sailor jak tam u Ciebie??
agacynda ja wogole nie mialam apetytu ,okolo 13-14 tygodnia powrocil ze zdwojona sila:-)
gosiak86 a jakie masz przeczucia co do plci??? bo wiesz....chyba zadnej z nas przeciucia sie nie sprawdzily;P
różyczko GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny u mnie jakby lepiej,tj teraz z rana. bo noc do du..y:/ Moze bedzie coraz lepiej.
Trzymajcie kciuki...
Dzisiaj tesciowa na kawe wpada,ide ogarnac dom....
:*

Noelle powinnaś leżeć, a nie ogarniać dom, teściowa pewnie zrozumie i się nie pogniewa :) Co do płci to nie mam jakoś przeczuć, chciałabym córeczkę ale zobaczymy :) W każdym bądź razie co będzie to będzie i będzie bardzo kochane :)) A Wy imię macie wybrane dla córci? Przepraszam jeśli już pisałaś a mi umknęło.

Różyczko wielkie gratulacje i spokojnej ciąży :-)
Basiku 3mam kciuki żebyś szybko wróciła do zdrowia kochana:tak:
A ja siedzę w domu w ciepełku a za oknem śnieżek pruszy :-)
Myniu ale ten twój Fisiek to rozrabiaka. Nie mógł w kuchni rozsypać makaronu lub mąki? To by się zamiotło i po sprawie :-)
Albo jeszcze jedna opcja on chciał zmienić umaszczenie tylko źle się do tego zabrał i bez porozumienia z tobą :-D

Noelle i dobrze, niech mężuś Cię teraz wyręcza :) Aaa przypomniało mi się, że Nataszka :) Jeszcze Ci przecież pisałam, że piękne imię :P Ehh ta skleroza ciężarnych:-D
Sailorku jak dziś się czujesz??

Gosiaku nie jest źle ale mam przykazanie niedźwigania i w cieple bo kolka może znowu zaatakować i jakieś leki przeciwzapalne ale nie szkodzą na maluszka bardzo jakby się pojawił. Zaczynam się skłaniać ku tezie młodego gin że u mnie owulka była w sylwestrową noc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry