reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś tez byłam wczoraj bardzo dumna z mojego M bo on nie lubi gotować ani nawet mi pomagać w kuchni ;-) nie będę testować bo po teście zawsze @ przychodzi :tak:
Domikcw i Margotko współczuje Wam bardzo tej zgagi mam nadzieje, że szybko minie :tak:
Różniczko to fajnie masz z mężem jak lubi gotować, mój lubi sprzątać także chociaż jedno z głowy ;-)

reklama
Cześć dziewczyny :)
na zgagę to dzidzi podobno włoski rosną :-D:-D
Noelle współczuję ja teraz też gorzej przeszłam glukozę niż z małą, a diety przed badaniem nie powinno się zmieniać tak więc ani nie opychać się słodkim ani też go nie ograniczać i woda w małej ilości też jest ok :tak:ale to już musztarda po obiedzie że tak powiem ;-)
Czarnooka miałam nie pisać żeby nie zapeszać ale kilka dni temu mi się śniło że oznajmiłaś nam że jesteś w ciąży i masz termin identyczny jak Twoja siostra...także nie zapeszając zaciskam kciuki i łączę się z przepowiednią wróżki z TVN :-D
rożniczko ja mojemu dla odmiany robię albo kotlet z piersi albo ze schabu kładę na cieście francuskim, podwijam je w łódeczkę, nakładam na mięsko zeszkloną cebulkę i posypuję serem wszystko do piekarnika - mój to uwielbia, mało roboty a zawsze jakaś odmiana :tak:
Fluidki od nas też lecą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla każdej po trochu!! Miłego dnia dziewczyny!

marzen ja bym granicę zaznaczyła na dzień wcześniej :-)
Mama mi przyniosła takie fajne malutkie kapciuszki dla niemowlaczka i kupiłam różowy kombinezonik....idę do znajomych. Urodziła się córeczka...zbieram siły do tej wizyty. Na pewno będzie ryk jak wrócę. :sorry2: o ile wyluzowałam z mierzeniem temp i sprawdzanie owu tak tej pustki w sercu za dzieciątkiem nie da się zapełnić. :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry