Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sailor no i co z tego, że wypiszą L4 powinnaś nie forsować tej ręki niech sobie mówią co chcą ja już dawno przestałam przejmować się tym co ludzie mówią Czarnooka a Ty w pracy jesteś???
Asitko może Cię gdzieś przewiało? Tulam :* Sailorku zdrowie najważniejsze, a w pracy niech sobie marudzą. Idź na zwolnienie i ani trochę się nie przejmuj. Czarnooka kochana ja nie wiem dlaczego Ty ten cykl już spisałaś na straty skoro @ jeszcze nie ma i wierzę barrrrrrrrrrrrdzo mocno, że nie przyjdzie już &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czarnooka fajnie masz, ja chciałam urlop na piątek ale nie wiem czy szefowa mi da bo kierownik mój na chorobowym a to on mnie zastępuje :-( Margotko pewnie mnie przewiało albo źle spałam
mnie chyba też coś rozkłada ciągle jest mi zimno spać mi się chce non stop, dreszcze mam. i telepie sie jak galareta dzisiaj czeka mnie ogarnianie domu .bo ostatnio nie mialam zbytnio czasu na to by zrobic takie totalne porzadki bo pracowalam od 7-19 . wracałam to już mi się nic nie chciało .
czesc Dziewczynki,
Czarnooka, no wiesz cooo... jak moglas nie zmierzyc )
Aga, nie rycz ! )
bylam wlasnie oddac troche swojje cennej krwi dla dobra badan wyniki po 15, zobaczymy czy wszysyko okej.
wiecie co, moj A jest niezadowolony z mieszkania i mowi, ze mu sie tu nie podoba i nie chce tu mieszkac..
Czarnooka, nie to zebym Cie nakrecala, ale ja tez myslalam, ze mnie cos rozklada... bo ubieralam sie na cebulke tak mi zimno bylo i caly czas dreszcze, pod kocem siedzialam... a pozniej zrobilam test.
Agacyndko ja już się nie nakręcam. czekam grzecznie na @ i będę realizować plan zaciążyć na walentynki
nawet nie wiecie kochane ile bym dała bym mogła w końcu powiedzieć swojemu mężowi że jestem w ciąży.
ale wiem jedno że dowie się dopiero jak go wezme na usg i będzie już slychac serduszko do tego czasu jakoś będe musiała to utrzymać w tajemnicy
Czarnooka u mnie mężuś w domu jest cały tydzień więc codziennie sprząta dosłownie idzie zwariować z ta jego obsesja na punkcie sprzątania ;-) Agacynda a to brzydal z tego Twojego, że tak mówi