reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko skarbie nie mierzę już tempki bo po co i tak wiem co się stanie. dzisiaj 30 dc wiec daje sobie +3 dni bo ostatnio mi się przesunął więc pewnie i tu się przesunie. ale lepiej zeby dzisiaj przyszedl bo chce miec juz to z głowy mam plana zaciazyc w walentynki :D

reklama
Hej :)
Domik no u Ciebie już koncówka prawie więc pewnie dlatego jest Ci coraz ciężej, ale jeszcze troszkę i Lenka Ci to wszystko wynagrodzi :)
Marzen piękne to co napisałaś, naprawdę i nic tylko Cię podziwiać kochana za to jaką jesteś osobą.
Różniczko ja tam myślę, że nic straconego jeszcze. U mnie też po wizycie u ginka się okazało, że owu nie było i co? I teraz jestem w 21tc. Tobie kochana życzę tego samego!!!!!!
Mgiełko gratuluję ruchów maleństwa :))
Aga gratuluję zakończenia egzaminów no i oczywiście czkawki Antosia :)
Asitko przykro mi z powodu pieska :( Mam nadzieję, że to nic poważnego i psinka szybko wróci do zdrowia.
Czarnooka no wiesz, takie rzeczy nam tutaj robić gdzie my codziennie z niecierpliwością sprawdzamy Twój wykres :P A powiedz, Ciebie nie kusiło żeby zmierzyć dziś tempkę? Ja bym chyba oszalała :) W każdym bądź razie trzymam kciuki za Ciebie mocno.

A tu fluidki na dzień dobry dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Akurat nie kusiło mnie . zadzwonil budzik jak co dzien rano wylaczylam go i poszlam dalej spac . chyba balam sie rozczarowania.
Asitko dzieki za miłe słowa ale ja dobrze wiem ze nie jestem w ciazy.
a wiecie co to jest jedyny cykl ( fakt stymulowany clo) w ktorym mialam wieksza nadzieje ze cos z tego bedzie. tym bardziej ze mialam owulacje 100% potwierdzona przez ginekologa. przytulaski tez byly, jakas cicha nadzieje mialam ale ona prysla pare dni temu.
jesteście kochane że tak wierzycie w to że kiedyś nam się uda. dobrze powiedziane "kiedys" :/
jutro w pracy bede sie widziala z ginekologiem to jak nie dostane @ to poprosze go by mnie zbadal i zobaczyl czy jakas torbielka mi sie nie ujawnila.

Czarnooka ja już takich cykli co myślałam, że z tego coś będzie miałam więcej... nie wiem dlaczego uroiłam sobie, że jak kumpela dowiedziała się, że jest w ciąży dzień przed urodzinami męża to myślałam, że ja tez tak będę miała, później po wizycie u bioterapeuty ona zaszła ja myślałam, ze też a tu du*a no i przed gwiazdka myślałam, że sie udało ale znowu nic masakra :crazy:

Wzajemnie Różniczko :*

ja z cyklu na cykl wiedzialam ze nie jestem w ciazy.
tylko w tym jednym jedynym cyklu mialam jakas taka cicha nadzieje. jakas iskierka mi sie zaswiecila ale szybko zgasla. :/
niewiem czy kiedykolwiek nam sie uda coraz bardziej wierze w to ze nie jest mi dane zobaczyc swojego dziecka. ile jeszcze ?? co jeszcze musze zrobic by pomoc ? mam nadzieje ze mama z gory na nas czuwa i zesle nam dzieciatko.

rożniczko jak to nie bylo owulacji? ja pierdziele ;( zesz ta torbiel musiala sie przyplatac ;( ja nawet niewiem jakim cudem moa siostra zaszla w ciaze majac cyste 48mm malpa miala ogromne szczescie ....

Czarnooka zobaczysz że się uda, mam wstawi się za Wami i będziesz się cieszyła razem z mężem Waszym dzieciątkiem :tak:

Dziewczyny jak mnie dzisiaj prawa strona pleców boli masakra nie mogę wytrzymać :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
A mnie ta głupia ręka. Boję się iść do lek jutro. Na pewno wypisze zwolnienie, w pracy będą marudzić. Nie lubię takich sytuacji. Reka boli już 2 tyodnie prawie i jest coraz gorzej.:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry