reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam
Ja już jestem po wizycie. Owu nie było. Wszystko przez tą torbielkę...Jestem podłamana.
Przepraszam, że Wam nie odpiszę każdej z osobna.
Całą drogę jechałam i płakałam, najgorsze, że M nie ma teraz i ja sama w tą cholerną śnieżycę jechałam, wyłam jak bóbr...do dupy to wszystko.
Jedyne co podobało mi się w dzisiejszej wizycie: Jeśli Pani będzie spóźniać się @ przynajmniej 10 dni, to proszę zrobić test-nie wcześniej, bo wie Pani z takich "dziwnych" cykli właśnie rodzą się dzieci.
No ale u nas nie ma szans, bo nawet nie serduszkowaliśmy za dużo w tym cyklu- najpierw M był chory, a teraz pojechał i nie było jak :(

reklama
różniczko nie masz za co przepraszać, wiem,że Ci smutno i ciężko. Wypłacz się, może nawet napij się czegos mocniejszego, ja Cię mocno przytulam :*

domik na pewno ucałuje :) a tutaj jego stronka jakbyście miały ochote go poznać ;) www.mojskarb.pl.tl , te które są w ciąży niech nie ogladają , i się nie nakręcają :tak:

Dziewczyny no co z tym moim plamieniem :crazy: i jak mam zapisac to na wykresie, bo do 20 było sucho, a teraz jest mokro ? :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak mi się chce piwa cytrynowego i frytek aaaaaaaaaaaa zwariuje!!

a poza tym dzisiaj pierwszy raz w tej ciąży poczułam czkawkę małego ale fajne uczucie :)

Gosia śliczne imię no i gratuluje córeczki :))

Domiku a ja dałabym się pokroić żeby nie móc pic tego piwa... :(
Marzen silna jesteś, pozdrowienia dla Andrzejka. A co do plamienia to który masz dzień cyklu? To może być albo plamienie okołoowulacyjne albo implantacyjne albo może się @ rozkręcać... mam nadzieję,że to drugie :)
Idę spać dziewczyny... Dobrej nocy i dobrego dnia

Ostatnia edycja:
Ja także się żegnam, padam na pyszczek... Wstałam dziś o 4:30 bo na 6 do pracy, ja nie przyzwyczajona do wstawania o tak wczesnej porze, bo cały czas zmiany na popołudniu. No ale całe szczęście rzadko mam na 6. No to Dobrej Nocy Dziewczynki :happy:

Aguś gratulacje pierwszej czkawki Synusia :happy:

Marzen nie pomogę Ci... Może któraś z Dziewczyn bardziej się zna na tym... :sorry:

witajcie o poranku
my z córą już na chodzie, bajki kawka, no i ja bb, hehe
dzisiaj mam pare rzeczy do zrobienia ale narazie nie mogę się zdopingować, no wcześnie jest mam prawo hihih
Mąż wczoraj stwierdził, że ta nasza córka to strasznie związana ze mną, jego wygoni z pokoju, uszczypnie z tatą to tak się wydurnia, ale jak coś chce albo płacze to mama mama

reklama
Witam się również z rana i życzę miłego dnia :-D
Margotka jaka śliczna ta Twoja Sara, ja tez chcę taką :tak:
Marzen śliczny ten Twój Andrzejek i trzymam kciuki żeby ta wredna @ nie przylazła :tak:
Agnieszka gratuluje zakończenia egzaminów no i poczuci czkawki u synusia :tak:
Czarnooka Ty nie dobra kobieto jeszcze nie wpisałaś tempki :rofl2:
Domikcw odpoczywaj i śpij ile wlezie, ja w ciąży nie jestem a tez najchętniej cały dzień bym spała:tak:
Bzibziok jak ja Ci zazdroszczę takiej umiejętności, ja to bym sobie na tych nartach chyba wszystko połamała :-) może takie odpuszczenie pomoże i ani się nie obejrzycie jak będziesz w ciąży, trzymam kciuki :tak:
Różniczka kochana tulę Cię :* płacz ile wlezie ja w niedziele tez ryczałam ile wlezie :-( pamiętaj o wróżce czy jak tam się nazywała mamy rok węża i wszystkie zajdziemy, tyle tylko, ze rok węża zaczyna się od połowy lutego także mamy jeszcze pół miesiąca do przetrwania i II krechy się posypią :tak:
Laluś trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła :tak:
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam :-D

My wczoraj bylismy u weterynarza z naszą psinka Chanelką bo zrobiło się jej coś na nodze (takie pęcherze, które nie chca pęknąć) i jest ich coraz więcej... w piątek weterynarz da jej głupiego jasia i pobierze próbkę i wyśle żeby zbadali co to jest... biedactwo nasze dostała goraczke wczoraj wypiła 3 miski wody... weterynarz powiedział, że może zostać uśpiona bo ta ją denerwuje i boli.... masakra ryczeliśmy wczoraj cały wieczór z mężem :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry