hej

ja jakoś weny nie mam...nocka niedzielna prawie nie przespana. po czym nadrobilam w dzień. wstyd się przyznac, ale prawie całą niedzielę przespałam

i o dziwo dzisiejszą noc też... bolą mnie plecy...biodra. ale to nic w porównaniu do tego jak mi mega słabo...w glowie się kręci i sama nie jestem w stanie zejśc nawet po schodach. czuje się jak obłożnie chory...chodze jak pingwin, choc nie mam wcale duzego brzucha to czuje się wielka!!! jak orka... zgaga mi trochę odpuściła. ale nastrój to mam jak... najlepiej z łożka bym nie wychodziła....
GOSIA gratuluje księżniczki

AGNIESZKA powodzenia na dalszym egzaminie i super, że wyniki cukru są ok. czekolada w nagrodę Ci się nalezy

CZARNOOKA tule Cię:* nie mam słów co do Twojej rodziny...eh...pamietaj, że masz nasz i najcudowniejszego mezucia pod słońcem
ASITA może takie odpuszczenie coś da. trzymam kciuki:*
SIHAYA, AGACYNDA, PIANKA jak się czujecie??
MGIEŁKA nie czytaj tych głupot w internecie. ja zrobiłam to samo po usg gdzie mała była maleńka i wymiary się nie zgadzały. naczytałam się o takich chorobach, że tylko ryczałam. ale teraz wiem, że kocham dzieciątko i jakie by nie było to kochac nad życie będę i Ty też tak masz. i wierzę w to, że wszystko skończy się dobrze, a córcia bedzie zdrowa jak rybeczka:*
SAILOR a może maz ma rację, że namawia na iui? warto się zastanowic. trzymam kciuki za powodzenie??
BZIBZIOCZKU a co tam u Ciebie??
MYNIA jak się trzymasz??
ROŻNICZKA napisz co Ci ginek powiedział.
buziaki:*