reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki :)

właśnie wróciłam z poradni i wszystko ok cukry w porządku :-) nawet czasami trochę za niskie, najważniejsze ze nie za wysokie

Mgiełko kochana tul Cię mocno i trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze ale na pewno tak będzie &&&&&&&&&&&&&&&&

ja kochane moje zaraz jadę dalej bo o 17 mam egzamin jeden z ostatnich

reklama
Cześć dziewczyny :)

Asitko przykro mi z powodu @, buziaki dla Ciebie :*
Czarnooka w Tobie cała nadzieja na II krechy :tak:
mgiełko nie możesz tak się zamartwiac i tak być nastawiona pesymistycznie wszystko będzie dobrze!!!
Agacyndo witaj w klubie rozleniwionych ;-)
Agnieszko super ,że badania wyszły dobrze i powodzenia na egzaminach, jak to sie mówi - połamania pióra :-)

Dziewczyny, kiedy mogę zrobic pierwszy test, to mój 20 dc?

hej kobietki ja już po :)
napisałam to co miałam i wyszłam a wynik poznam jutro

Marzen kochana za wcześnie na test,jeszcze poczekaj kilka dni
Sihayo piękny suwaczek :)

Za mną chodzi czekolada, i już dzisiaj nawet zjadłam dwie kostki ale gorzkiej

Agnieszko kciuki za wyniki!! a co ty wogole,kochana,studiujsz?super ze cukry opanowane,tak jaknpiszesz wazne ze nie sa za wysokie!!

marzen poxzekaj jeszcze pare dni bo teraz mimo fasolki dwie kreseczki moga nie wyjsc.

agacyndo witaj w klubie leniwcow;-) ja to tez dzisiaj jakoa tak bez sil do niczego.

a ja nie mam wynikow.m.in.tej glukozy bo odebrac trzeba osobiscie.mezowi nie wydali.przez telefon nie posasza.bo ochrona danych osobowych.a u nas sniezny armagedon,strach na dwor wychodzic a do labolatorium mam 30km.za pare dni wizyta to poczekam

W takim razie poczekam, chociaz nie wiem ile wytrzymam :sorry:

W łódzkim też śnieżyca, nie wiem jak z pracy do domu wrócę, a do 22 może być ciekawie :crazy: Noelle siedź w domu, wynik nie ucieknie a na pewno jest w normie :)

Hej :)
Noelle jak tam samopoczucie? Z poznaniem wyników się wstrzymaj kochana, bo strach się z domu ruszać jak mówisz, że taka śnieżyca u Was.
Asita przykro mi, że ta głupia @ przylazła!!! Ehh oczywiście kciuki na następny cykl i fluidki &&&&&
Czarnooka u Ciebie to jeszcze nie wiadomo jak się sytuacja rozwnie takze kciuki nadal trzymam &&&&&&&&. Przykro mi z powodu Twojej rodziny, nie wiem jak można tak traktować bliską osobę... Dobrze, że masz kochającego męża.
Sihaya piękny suwaczek :) dobrze, że dobrze się czujecie :)
Mgiełko staraj się nie wchodzić na takie strony czy fora gdzie piszą o chorych dzieciach, bo tylko się stresujesz niepotrzebnie kochana, oszędź sobie tych nerwów, bo Twoje dziecko jest i będzie zdrowe i takie piękne jak Oliwka :)
Sailor ja bym spróbowała z tą inseminacją. A nie masz jakiegoś urlopu do wykorzystania? Albo poproś lekarza o L4 i wtedy na spokojnie byście sobie to załatwili. Spróbujcie, bo później będziesz się zadręczała, że nie spróbowaliście.
Aga super, że cukier w porządku :) Oby tak dalej! i oczywiście kciuki za wyniki egzaminu :) Na pewno zdasz :)
Marzen na test jeszcze za wcześnie, poczekaj do terminu @ najlepiej :)

A my dziś się dowiedzieliśmy, że będzie córeczka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry