reklama

Staranka od stycznia 2012.

czesc Dziewczynki, u mnie dzisiaj lenistwo pelna geba... nawet nie chce mi sie wstac z kanapy do kuchni po cos do jedzenia, wiec jem mandarynki ktore leza przede mna... mysle co bym zjadla na obiad ale brakuje mi pomyslow... chyba nalesnikow posmaze...

reklama
Różniczko dam znać co z Chanelka ale myślę, że nie prędzej niż koło 20 bo po pracy dopiero jedziemy czyli tam będziemy koło 17 i nie wiem jak długo tam będziemy :-(
Sailor serduszkujemy jak zawsze więc nie liczę, że coś z tego będzie (poprzednio też się nie udawało), po za tym stres który teraz mam przez Chanelką, a raczej jej łapę masakra :szok:

oj nie wiem jak, bo pogoda tez mnie nie zacheca... deszcz, zimno... szaro... fuuu!

w ogole to moj A od dwoch tygodni je na obiad steki wolowe, przysiegam, ze umre niedlugo od smrodu smazonego miesa...

Domik faktycznie dodałaś! Jakoś mi umknęło- pamiętam, że patrzyłam, ale jak pisałam to mi się zapomniało :) Brzuszek śliczny, a mina Lenki bezbłędna :-D
Sailor to trzymam kciuki, żebyś znalazła taką pracę, w której będziesz się dobrze czuła!
Agacynda ja Cię mogę zabrać do sklepu, tylko, że trochę chyba będziesz musiała na mnie poczekać, bo dopiero w piątek będę w Twoich okolicach :-D a jak mieszkanie? Znaleźliście już nowe? Chociaż zdjęcia obecnego bardzo mi się podobały

nie Rozniczko, niestety nie ma zadnych ciekawych mieszkan. sa jakies ale w blokowiskach a ja i A nie jestesmy zwolennikami takich.

hej kochane:*
a ja dalej na pełnym luzie. wczoraj spotkałam się z przyjaciółką na pieczeniu ciast i bułeczek drożdżowych masakra tak nam ciasto drożdżowe porosło ze z ogromnej miski uciekało ale miałyśmy zabawę ;)

Asitko i Sailor dobrze dobrze serduszkujcie w końcu ktoś musi :D
Ja niestety nie mam z kim serduszkować :D
Dzisiaj idę do ginka znów podejrzeć pęcherzyki ale co mi to da jak męża nie ma :D:D:D

reklama
Ja już też nie jestem zwolenniczką blokowisk-wystarczy, że na studiach byłam do nich zmuszona to teraz też uciekam od nich
A bardzo źle Wam się mieszka? Może jak coś naprawicie/pomalujecie itp. a może właściciele coś zaradzą?
Czarnooka ja też będę bez męża od niedzieli i mam nadzieję, że chociaż w czas owu się uda zadziałać :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry