reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Inesko gratulacje Malenstwa :)) fajnie, ze Wiktor juz z Wami :)

Mgielko jaki duzy brzusioo juz :) szok :))

Bzibziok no niestety, trzeba sie przeprowadzic, bo szalu idzie dostac w tym mieszkaniu. nic nie jest tak jak powinno byc, ale na szczescie poszli nam wlascicciele na reke i mozemy sie wycofac. takze caly czas jestem na etapie szuakania czegos. juz pomaga kazdy kto moze. tak, ze wlascicicele biur nieruchomosci sami do mnie dzwonia i proponuja :) heheh

a jesli zas chodzi o wizyte. moj ogromny czlowiek ma 31 mm :D machal lapeczkami, i gdzies tam noga fikal heheh, ale sie doktor smial ze lezy twarza w dol hehe w stylu "nie moge na to patrzec"... wg USG Malenstwo ma 10 tygodni rowne, takze roznica tylko 3 dni. sluchalam serduszka, gin powiedzial, ze nagra mi nastepnym razem. :)) troche sie zmartwil moja waga, ale powiedzial, ze nadrobie :D jakis grzybek sie prxypaletal, jak to bywa u kobiet w ciazy, dal leki, wiec bedzie okej. we wtorek ide na toxo itp... juz wiem dlaczego nie chcialmwczesniej robic. wiem, ze to moze dla niektorych bedzie szokujace, ale ja sie akurat z nim zgadzam. powiedzial, ze duzo ciaz niestety konczy sie poronieniem w dzisiejszych czasach, wiec on na poczatku zaleca same podstawowe badania. w momencie jak plod robi sie starszy czyli wlasnie 8-10 tydzien gdzie juz mozna uslyszec serducho, to wtedy zleca reszte. opowiedzial mi na przykladzie pacjentki ktora mial w zeszlym roku. dziewczyna przyszla w 4 tygodniu i uparla sie zeby robic wszystkie badania, gin jej tlumaczyl, ze nie warto itp, bo trzeba sprawdzic czy ciaza sie rozwija itp. dziewucha wywalila 400 zl na badania wszystkie i niestety dwa tygodnie pozniej dostala silnego krwotoku. stracila dzidziolka ... wiec ja uwazam, ze soro takie podejscie ma moj lekagrz, to jest chyba calkiem zdrowe podejscie. nie tylko do Dziecka ale i do budzetu domowego...

aha no i nastepna wizyta 20 lutego. dzisiaj sprawdzal gin kregi i osci, ale stwierdzil, ze Dzdziol malenki to sprawdzimy sobie w odpowiednim domtego czasie, ale wstepnie powiedzial, ze jest dobrze.

a oto Dzidziol :))
zdjęcie-9.jpg

Cześć dziewczyny :)

mgiełka cudowny brzuszek, ech szczęściara :tak:
agacynda cieszę się, że jestes zadowolona ze swojego lekarza. Twoje maleństwo, to juz spora dzidzia :)
sailor uważam,że słusznie postapiłaś. Pieniądze to nie wszystko, a każdy ma prawo do normalnych warunków w pracy i godnego traktowania. Masz wspaniałego męża :)
Ineska gratuluje :)
Asita jeżeli chodzi o psa musicie uzbroic się w cierpliwość, leczenie wymaga czasu :) Widze po wykresie,że pracujesz nad bobaskiem :-p
Noelle, Domik odpoczywać dziewczyny !!! :*

A ja odpuszczam w tym miesiącu. Mój K 14 lutego idzie na artroskopie kolana ech.....cały czas pod górkę :(

hej kochane:*
ten tydzien mialam bardzo ciężki w pracy. po drugie bardzo źle się czułam. chyba ten clostilbegyt już mi uszami wychodził. piersi masakrycznie bolały. jajnik kuł że myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok.
tak jak pisałam wcześniej że ten cykl jest na pełnym luzie i sobie Go odpuszczam mąż od poniedziałku znów jedzie w delegację więc i tak nic z tego by nie było. w tym byłam wczoraj u ginka i moja sytuacja z pęcherzykami i endometrium nie przedstawia się dobrze bo prawy jajnik 2 pecherzyki po 13mm lewy jajnik 1 ma 10mm do tego słabiutkie endometrium 6mm:/

marzeń nie smutaj się kochana ja też ten cykl mam stracony.:*:*:* a po drugie jestem w szoku że dostałaś @ bo bylam na praktycznie 100% pewna że jesteś w ciąży.
Ineska gratuluję syneczka :* niech zdrowo się chowa ;)
Mgiełko śliczny brzuszek ;)
Sailor trzymam kciukasy za fasolinkę ;)
Asitko ja dalej trzymam kciuki za Twój plan walentynkowy bo mój to spalił się po drodze ;)
domik dziękuję że pytasz co u mnie ;P
agacynda śliczny dzidziolek :)
Myniutku a jak tam u Ciebie kochana jak Figielek ? ja niestety moja samiczke musiałam oddać wczoraj znalazła nowy domek ;( bo mi się samce tłukły bo czuły malutką bo chyba rujki dostała ;(
Noelle mam nadzieję że córcia znalazła sobie inne miejsce do kopania?:D
jak kogoś pominęłam to przepraszam i pozdrawiam ;)

Myniutku jeśli chodzi o moją kotkę, to ja nie kojarzę niczego odmiennego u niej przed zrobieniem testu. Ale ona ciągle leżakuje na mnie, wtula się itd - jestem jej prywatnym, osobistym leżaczkiem tak w dzień jak i w nocy;)
Domik nudności dały mi trochę odetchnąć przez dwa dni (były mniejsze i nie ciągłe) ale dziś wróciły:] a wieczorem impreza u teściów eh... nie wiem jak ja dam radę...
Bzibzioku zdjęcia kruszynki nie wklejałam;) ale poprawię się;)
Ja z kolei zazdroszczę Ci tych placków...
bo ja niby mam taaaaaaką ochotę na tyle rzeczy, tyle smaków.. ale jak tylko przyjdzie mi coś zacząć gotować, ba! wystarczy, że otworzę lodówkę i mnie odrzuca, niedobrze się robi:/ to dopiero jest frustrujące ;)
Mgiełko brzusio pięknie rośnie:)
Ineska gratuluję!!!!!
Agacynda cudny dzidziolek no i super, że wszystko jest w porządku:)
ja mam wizytę dopiero 27ego... a już się doczekać nie mogę hihi...

Melduje się po szpitalu. z maleńka wszystko ok. ktg super. mała ruchliwa, serducho bije ładnie. w poniedzialek badania, a w środe zobaczymy co dalej. brzuch nisko. położne z lekarką się śmiały, że mogę zostac z nimi na porodówce:-p dalej mnie boli podwozie:(

MGIEŁKA piękny już brzusio:)
AGACYNADA ojejjjjjj jakie małeństwo sliczne!:) super
INESKA gratuluje. zdrówka dla Was i samych pieknych chwil:*

jak obiecałam tak wstawiam. łapac fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zobacz załącznik 536048ja i nasz nieład na łożu:-D
Zobacz załącznik 536049 wkurzona minka Lenki:-D

hej dziewczynki moje kochane :)
ja od piątku siedziałam u mamy i sobie odpoczywałam mąż remontował mieszkanko składał prysznic , uzo nie zostało i do kwietnia zdążymy z remontem ale przeprowadzimy sie dopiero w maju bo trzeba mebelki kompletować

Ineska gratuluje Syka :))

Agacynda piękny mały człowieczek

Domi mina Lenki świetna

Mi dzisiaj Antoś tak w brzuchu wariował ze myślałam ze wyskoczy

reklama
jejku jaki cichy ten weekend... masakra.

Sihayko jak tam sie czujesz?

ja dzisiaj bylam z moim A na basenie ... wymoczylam sie az milo... :)) ale mam takie humorki, ze szok. sama ze soba czasami nie wytrzymuje, bo nie wiem czego chce... ciezki temat :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry