reklama

Staranka od stycznia 2012.

Rozniczko nie ma opcji, napewno tu nie zostaniemy. sasiedzi pala na klatce schodowej, jak bym zostawila wozek na dole, to caly smierdzialby papierosami... maja rozkuwac lazienke i pol kuchni... o nieeee, w ogole jakies meliniarskie sasiedztwo. wlasciciele mowili, ze mieszkaja tu sami mlodzi kudzie-bzdura...

reklama
Czarnooka ja też mówiłam, że umowie się do gin, ale teraz Chanelka pochłania nam masę kasy, także w tym cyklu chyba mi się nie uda, a od kwietnia mój mąż będzie pracował we Wrocławiu, także będzie wyjeżdżał w poniedziałek rano i wracał w piątek wieczorem, także nie wiem ja uda mi się później zajść w ciąże :no: chyba, że plemniki w kubeczku kurierem będzie przysyłał :-D
ech jakoś mi siły witalne opadły, mam doła codziennie prawie ryczę i staram się myśleć pozytywnie, ale nie idzie....

SAILOR na pierozki na słodko to ja się skuszę:) zgaga męczy, ale juz nie tak intensywnie, bo brzuszek opadł i lepiej się oddycha przez to.
AGACYNDA no to macie pecha z tym mieszkaniem. oby wszystko szybko się dało odkrecic.
ASITA może przez te nerwy z psinką i całe to zamieszanie to dzidzia się pojawi. oby oby:*
CZARNOOKA szalejesz ze słodkosciami:) na paczki Cię nie bierze??:P jak upieczesz to podeślij.
ROŻNICZKO nic nie szkodzi. dzięki:*

To chociaż ktoś wierzy bo ja niestety tracę nadzieje :-(:-(:-(

Oki ja uciekam postaram się zajrzeć do Was wieczorkiem i napisze co i jak z Chanelka
Buziaki Kochane :***

Ostatnia edycja:
Asitko ja juz nie mam nawet siły płakać więc sobie odpuściłam :D
wzięłam się głupia za gotowanie . np sobota cały czas w kuchni: zrobiłam bigos, gulasz, kotlety mielone zwykle, drugie z serem i kotlety jajeczne.
niedziela to ciasta :D
a dzisiaj barszcz bialy, pieczone skrzydelka. a na kolacje będą placki ziemniaczane z sosem czosnkowym :D

reklama
wreszcie sie zebralam do sklepu... takie zakupy narobilam, zeszok. szkoda tylko i niezbyt dobrze, ze sama musialam wnosic je na drugie pietro... i to kolejny minus tego mieszkania...

hmmm no to trzeba zjesc sniadanie. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry