reklama

Staranka od stycznia 2012.

MYNIA jak ja Cię zaraz walne za to głupie gadanie!!! nakopie do dupska!!! trzeba wierzyc, że będzie dobrze. uda się Wam z S.
JILKA dzięki, ze pytasz:* brzuszek pogłaskany i przesyla kopniaka. u mnie bez zmian. dalej pobolewa. wiecej jak chodzę, czy stoje. no ale nie ma tego złego co byna dobre nie wyszło. aaaaaaaa i naleśnikiem sie podziel:P ja chyba tez jutro zrobię.
ASITA tulę Cię:* mam nadzieję, ze psince się poprawi. bidulka jedna. coż za cholerstwo to jest!!!
AGNIESZKA i jak nastroik?? dalej płaczesz??:(
PIANKA, NOELLE, GOSIAK, SIHAYA co tam słychac??
CZARNOOKA ale Ty smaki robisz!!!
AGACYNDA tylko nie szalej z tym dźwiganiem:) jak się czujesz???
SAILOR a Ty co zajadasz dalej pierogi??:P pewnie te ''moje'' ze serem:-D
BZIBZIOK a co tam u Ciebie??

ciekawe co tam u różyczki, paulinki, ficiary, basika i ineski.die perle to już tyyyyyle się nie odzywała!!!

reklama
Myniu dopiero 1/3 za mna prawie :))

Domik za szybko dobrz e sie poczulam po przeziebieniu i znowu cos mnie chwyta. ale tak poza tym to czuje sie calkiem okej. dzisiaj troche slabo mi sie zrobilo jak nalesniki smazylam, ale to chyba przez brak swiezego powiewu powietrza ...

no ja tez prawie od samego początku i doczekałam sie dopiero w listopadzie, przyjdzie i pora na ciebie Myniu, ty byś już dawno w ciąży chodzila, tylko ty nie masz tego swojego na miejscu, mąż jak był pół roku na kursie i niby przyjeżdzał do domu na niektóre weekendy a i tak sie nie udało, dopiero jak wrócił do domu na dobre pod koniec października

Asita bardzo mi przykro, musisz mieć nadzieję

hej :)
moja kropka waży juz ok 2100 i jest główką w dół :-D
szyjka sie przestała skracac wiec odetchnełam z ulgą, nie musze leżeć w szpitalu (narazie :dry::P)
no i za jakieś 6 tygodni mogę rodzic więc powoli zbliżamy się ku końcowi

Mynia: zobaczysz, ze sie uda !! musicie tylko być blisko siebie, bo tak na odległość to jeden dzien cyklu Ci sie opóźni i już jest problem:baffled: trzymam za Ciebie kciuki:tak:

Hej dziewczyny!!
Ja tak na szybko do Asity - mojego psa też już kiedyś spisali na straty twierdząc, że ma raka skóry. Miała takie same objawy, jak Twój pies. A okazało się, że była uczulona po prostu na jakiś składnik karmy, którą dostawała więc nie wierz we wszystko co mówią weterynarze. Bo mojego psa uśpiliby już 5 lat temu, a dalej sobie spokojnie żyje.

Agacynda, Rożniczka weekend przeleżałam ledwo żywa. Za to wczoraj był cudowny dzień bez uporczywych dolegliwości:) wieczorem coś tam mnie trochę pomęczyło ale cały dzień.. no cudooowny hehe:)

Wczoraj podpisałam urlop więc byle do piątku!! i prosto po pracy jedziemy do moich rodziców na weekend a potem prosto od nich do krynicy na tydzień <jupi>. a po powrocie zobaczę czy l4 czy coś innego. Wczoraj rozmawiałam z szefową, ma przedyskutować moją spr z dyrektorem i zobaczymy czy przedłużą mi umowę czy nie...

Rożniczka
wiosna ponoć ma przyjść już za ok.3 tygodnie!!! <huuuurrraaaa>
Domik pięknie wyglądasz:) odpoczywaj kochana jak najwięcej!
Sailorku powodzenia w znalezieniu pracy i gratuluję decyzji!! a póki co ciesz się wolnym i odpoczywaj:)
Asitko przykro mi strasznie z powodu Chanelki:( ściskam Cię mocno:* ale może Bzibziok ma rację, może to zła diagnoza??

Życzę wszystkim miłego dnia!!
Ja się ogarniam i na 10 do pracy,eh..

Asita strasznie mi przykro z powody chanelki. Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze :*
Mynia ja tu może z Wami nie jestem od początku, ale uwierz mi, że czuję to samo co ty, a może jeszcze gorzej, bo niby mój M jest najczęściej na miejscu w czasie owu, ale i tak nic z tego. Trzeba być dobrej myśli! Ja jak cały czas ryczałam na widok dzieci, tak teraz sobie wyobrażam, że takie będę mieć! Będzie dobrze, zobaczysz :*
Marzen masz rację! Trzeba trochę pozytywu wpuścić w ten wątek!

Nasze życie jest tym, co zeń uczynią nasze myśli. - Marek Aureliusz
I tego się trzymajmy!

Sihaya to trzymam kciuki za przedłużenie umowy! Dobrze, że już trochę lepiej! I baaaaaaaaardzo cieszę się z wiosny!!!
Domik Die perle jest ale na listopadówkach. Ode mnie też proszę pogłaszcz brzuszek :)
Agnieszka ja dzięki ograniczeniu cukrów- tzn. jedzeniu rzeczy z niskim indeksem glikemicznym schudłam ok. 12 kg. I na razie efektu jojo nie ma, czuję się świetnie, tylko nadal uważam na cukry :)

Ostatnia edycja:
hej Dziewoje, ciazowki czy jak skoncze12tydzien to bedzi3koniec 1 trymestru ? bo cos mi sie popierdzielilo juz...

reklama
AGACYNDA ja to nigdy nie wiedziałam jak to jest:-D zawsze sprawdzałam na necie.
SIHAYA trzymam kciuki za umowę. i miłego urlopu życzę:*
ROŻNICZKA no popatrz, a to małpa z tej Die perle, że nawet sie nie pozegnała...

u mnie pada deszcz....a reszta bez zmian...nie bedę Was zanudzac bo nastroik mam nieciekawy. wyc mi się chce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry