reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej :)
Żyję ale co to za życie jak zgaga i refluks mi żyć nie daje niestety :/ A tak to leci jakoś, ale sił brak już na cokolwiek.

Asitko przykro mi kochanie z powodu Chanelki :* Mam nadzieję, że jakoś się wszystko ułoży, ściskam mocno :(
Agacynda ja sprawdzam zawsze na dziecko.haczewski.pl który to trymestr czy tam mc ciąży :)
Sihaya kciuki za umowę i udanego urlopu :)
Królewno no to jeszcze 6 tygodni zaciskaj nóżki ;)
Domik a co to za humorek dziś? Głowa do góry, zaraz będziesz miała Lenkę przy sobie :) P.S jej minka na zdjęciu z USG cudna :)
Mgiełko piękny brzusio! :)

Już nie pamiętam co komu miałam jeszcze napisać, ale pozdrawiam wszystkich serdecznie i przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&& i buziaki dla ciężarówek :)

reklama
Dzięki dziewczyny na wsparcie jesteście kochane :****** z Chanelką dzisiaj troszkę lepiej, szczekała i nawet bawiła się, ale ostateczna diagnoza w czwartek
trzymajcie się kochane :tak:

AGNIESZKA bo humorki przeszły na mnie:-D
GOSIAK dzięki:* jakoś mi tak dziwnie jest...energii i weny totalnie brak. współczuje zgagulca!!! to taaakie dziadostwo!!!
ASITA dobrze, że psinka w lepszym humorku:)
PIANKA witamy w klubie humorzastych ciężarówek:baffled:

ech domik to nie moje humorki ani hormonki tylko mój kochany książe-małżonek pan i władca mnie wyprowadza z równowagi...ech no czasem tak ma i trzeba go wyprostować od czasu do czasu żeby był spokój ;-)

witajcie u mnie nie bylo neta cały dzien, dzisiaj mąż po pracy cały czas zajmuje się córką wiec chyba jakaś nagroda go czeka w nocy haha,
poza tym wogóle brak weny do pisania,

Hej :)
Kurcze, widzę ,że nie tylko ja mam ochotę komus przyłożyć, chociaz w ciąży nie jestem :no: Nie wiem co się ze mną dzieje, nawet nie mam specjalnie powodu, żeby się wściekać.....

reklama
PIANKA mam pomysł:) jak chcesz mężusia ustawic, to zapros do siebie Marzen. ona ma ochotę komuś przyładowac:-D mężowi sie oberwie, zmądrzeje, wyprostuje się, a naszej MARZENCE ulży:-D co Wy na to??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry