reklama

Staranka od stycznia 2012.

K@ti@ a wiesz, że nawet się nie zorientowałam? Hehehe 22/2/2 :D:D

To super Groszek, że do Nas dołączysz...:-)

A w ogóle to muszę się przyznać. Przez mój zajechany weekend z pracą nie poszłam dzisiaj do szkoły... Byłam tak wyczerpana po weekendzie, że nie mogłam się podnieść z wyra. Pojechałam tylko do brata do szpitala zawieźć mu obiad... Zła Ja...

reklama
ja się od 2 godzin zbieram do ogólnie pojmowanych domowych obowiązków i nadal tkwię w tym samym punkcie :/ do nauki to już bym chyba się nie zmusiła w ogóle więc podziwiam naprawdę

No właśnie ja K@ti@ też się nie mogłam zmusić do nauki stąd pobyt w dniu dzisiejszym w domu. Zabierz się za te obowiązki bo się nagromadzą i nie będzie wesoło ;-) Ja przed chwilą pozmywałam naczynia i wysprzątałam kuchnię także chociaż tyle dzisiaj zrobiłam.

Ja też w dzień kobiet siedze chyba w domku, no może do kinka wyjdziemy :tak:

W sumie to mam pytanie do Czarni, bo chyba tylko ona bierze clo i progesteron. Można pić alko przy tych tabletach? Bo nie wiem w końcu.

Kłade się, bo nie wstane dobranoc :)

Kropka z tego co się orientuję to nie powinno się przy żadnych tabletkach pić alkoholu ;) ja przy clo nie piłam w ogóle ale to dlatego, że równo z clo brałam metformax i było mi tak strasznie niedobrze, że mało co mogłam wziąć do ust. Przy progesteronie (u mnie Luteina) czasem zdarzało mi się coś łyknąć ale to raczej winko i baaaaaaaaaaaaaaaardzo sporadycznie i mało

Słodkich snów przy okazji :)

Agacynda walczę z tym zmywaniem dzielnie :) a podczas @ nie zauważyłam jakiś zmian w odczuwaniu temp - ja raczej zawsze marznę obojętne czy jest @ czy też nie, natomiast zawsze podczas @ mam rewelacyjną przemianę materii (nie będę tutaj dokładnie pisać o co chodzi - wszystkie wiedzą ;))

Katia, a to ja chyba wiem o co chodzi ;))
A ja przeczytałam chociaz pare stron, zawsze jutro bedzie sie łatwiej zabrać za to.
Ide spać bo też rano nie dam rady na wykładach.
Kolorowych i owocnych snów;)

reklama
Dobranoc Groszek :*

K@ti@ ja podczas @ też nie narzekam na przemianę materii hihihi generalnie w ogóle nie narzekam ale podczas małpy małpowatej to już w ogóle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry