reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki :)

ja dzisiaj padam na pyszczek taka zmęczona jestem pogoda mnie dobija w nocy nie mogę spać masakra

Noelle gdzie Ty chowasz maleńką ? Jaki malutki ten Twój brzusio śliczny :))

Agacyndo Twoj domek też bardzo ładny :)

Pianeczko ja czuje się jak taki wieloryb nienawidzę ubierać skarpetek, u mnie w obwodzie 96 cm

U mnie na + 5,9 kg także nie jest źle ale to dzięki tej dieci bo pewnie jak by jej nie było to było by dużo więcej
Antoś tak wariuje ze mam wrażenie że wyskoczy mi z tego swojego domku :)
Potem wstawię zdjęcie Antosiowego domku

Ostatnia edycja:
reklama
No dziewczyny co za cisza?? Obrobilam sie i zaplanowalam podczytac coscie naskrobaly a tu niewiele sie zmienilo. oj wy!!

Zagladam do majówek moich a tam blizniaki nam sie rodza:szok: Az mi sie rece trzasc zaczely i odrazu sie grzecznie do lozka polozylam..

Sailorkku obrzydła baba ta wczorajsza recepcjonistka, jak się dziś czujesz?
Noelly Ty śliczny brzuszkku, i Agacynda też :) Piękne jesteście
Różniczko kciuki zaciśnięte mocno

Ja się natulić nie mogę, boboseks to to nie będzie bo za wczesnie ale w d... to mam:) Horoskop walentynkowy Asitkowy sobie zobaczę :)
Buziaki

to jeszcze tylko pochwalę się moim horoskopem "Może właśnie teraz staniesz się posiadaczką pierścionka zaręczynowego lub dowiesz się, że zostaniesz mama."

No widzisz Myniu :) jednak zdzialacie cuda :-)

Moj A mi dzisiaj kupil kwiaty i luzaka w ksztalcie serduszka a oprocz tego zrobil kolacje -krewetki w sosie kokosowym :-))) mniiiaaaaaam !! Teraz wyhladam jak Noelle :-)
Noelle bedziesz dla mnie idealnym odpowiednikiem wielkosci brzuszka, przynajmniej narazie :-) bo mysle ze za kilka tygodni juz nie:P

Witam się w piątkowy poranek :-D:-D:-D
Laluś ja jestem z 7 kwietnia :-)
Myniu suuuper, czyli zdziałacie :tak:

Dziewczyny ciekawa jestem czy faktycznie mi się ten horoskop sprawdzi :tak:

Wczoraj pojechaliśmy z Chanelką do wet. i zadecydowaliśmy żeby pobrał jej wcinek do histopatologi, wyniki będą za 2 tygodnie i jeśli okaże się, że to rak złośliwy to naszą Chanelkę będzie wet. usypiał żeby nie cierpiała :-( a jeśli nie będzie złośliwy to powycina jej te guzki i przeszczepi skórę żeby mieć czym zaszyć

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-D i życzę tym pracującym zeby szybko im zleciał ten dzień :tak:

Asita to trzymam kciuki za Chanellkę, u nas były wielkie plany na wieczór a skończyło się na tym że Oliwia oglądała ze mną 9 miesiecy na polsacie ( za chiny nie chciała usnąć - twierdziła ze super film) a po 23ciej jak poszła spać to mąż juz spał... a rano się tylko śmielismy ze ale wieczór walentynkowy ... hihih
natomiast przynajmniej pojedlismy - zrobiłam tortille, ciasto naleśnikowe sama robiłam bo nie lubimy tych kupnych spodów, wiec super pojedlismy ;-)

ała, ała i jeszcze raz AŁA!!!!!!!! boli mnie okrutnie w krzyżu!!! wyc mi się chce...miejsca nie mogę sobie znaleśc... brzusio też pobolewa....

czy ja nie moge dostac kur*****normalnych skurczy, tylko musi mnie tak męczyc i to po nic!!!!!:wściekła/y: zaloże się, że przenosze, do samego porodu coś mnie bedzie męczyc. siły nie mam, ani energi. pier******nie rodzę!!!!!!!!!

domik niektore kobitki maja tylko krzyzowe bole:-) a skurczy praktycznie wcale.Malo takich ale zdazaja sie takie co tak wlasnie rodza:-) kiedy masz jakoes ktg?wizyte?? trzymam kciuki co bys sie dzisiak rozpakowala!!! Ilez mozna czekac na Lenke:-*

mgielko ale mi narobilas smaka.! ja rano bylam badania porobic co by do wizyty byly.Ciekawe jak moja hemoglobina:-/

eh...nic mi sie nie chce

reklama
NOELLE wizyty, ani ktg juz nie mam... jak nie urodzę to w czwartek szpital i tam ktg, usg, sprawdzanie wydolnosci łożyska i sprawdzanie czystosci wód płodowych... aż się boje tego badania:( ponoc nie należy do zbytnio przyjemnych...:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry