Hej laseczki :*
Myniutku udanych dni z S i oby ten horoskop się sprawdził

Pierścionek już masz więc teraz czas na to drugie
Agacynda śliczny brzusio! Już co nieco tam widać
Asitko trzymam kciuki za Chanelkę! No i oczywiście za II kreseczki i żeby Tobie też horoskop się sprawdził
Noelle śliczny masz brzusio! Powiem Ci, że taki mały jest lepszy bo nie musisz się męczyć no i szybciej Ci skóra wróci do normy po porodzie

Znam kilka kobietek, które miały w 9 mcu bardzo małe brzuszki a z dzidziami było wszystko ok więc się kochana nie martw tym, że nie masz brzusia

Pochwalisz się zdjęciami pokoiku??
Pianko może u Ciebie będzie mały wielkanocny króliczek Bartuś

) Trzymam za to kciuki!
Domik kochana, szkoda że Ty musisz się tak męczyć, pocieszające jest to że już lada chwila Twoje męki będą ukrócone i będziesz się tylko cieszyć swoim maleństwem
Laluś trzymam kciuki za owocny cykl!!!
Die_Perle gratuluję II kreseczek! Spokojnej ciąży kochana!
Wgl dla wszystkich staraczek przesyłamy fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i brać się do roboty bo jakiś przestój się tutaj zrobił w II kreseczkach więc teraz musicie hurtowo nadrobić wszystko

))
Z malutką wszystko w porządku. Ciągle daje o sobie znać kopniaczkami

Mi wyniki wyszły złe z moczu - mam białko i jestem w trakcie leczenia, za 10 dni powtórka badania i jak nie będzie poprawy to antybiotyk wtedy. Pokoik dla małej już praktycznie gotowy

Aaa i co najważniejsze to wózek mi wczoraj przyszedł ten co chciałam z Anglii więc już też sobie czeka na malutką
Buziaki dla ciężarówek :*