reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej :) oo widze ze Domik juz na dniach rodzisz :):)

ja juz wszystko mam gotowe :P pościel zostala do prasowania i jutro zakupu do szpitala i w aptece i bede lezec, co by przed 17 marca nie urodzic, durne państwo:baffled:
aa Pianka widze ze napisalas o ustawie, to Ci skroce zakaz wychodzenia, bo od 17 marca sie lapiesz heheheh :D

PIANKA o depilacji się nie wypowiadam... nogi przy innych częściach ciała to pikuś:-p śmiejemy się z dziewczynami, że lepiej na rumcajsa jest niż esy floresy i pominięcia, o ktorych my biedne pojęcia nie mamy:-D

czop śluzowy mi nie odzedł więc pewnie daleko w lesie jestem:(

PIANKA o depilacji się nie wypowiadam... nogi przy innych częściach ciała to pikuś:-p śmiejemy się z dziewczynami, że lepiej na rumcajsa jest niż esy floresy i pominięcia, o ktorych my biedne pojęcia nie mamy:-D

czop śluzowy mi nie odzedł więc pewnie daleko w lesie jestem:(

Domiku niekoniecznie daleko w lesie :) mi wcale nie odszedł czop :P ani wody mi nie odeszły przy Mai :) nie mów hop :P

hej :) oo widze ze Domik juz na dniach rodzisz :):)

ja juz wszystko mam gotowe :P pościel zostala do prasowania i jutro zakupu do szpitala i w aptece i bede lezec, co by przed 17 marca nie urodzic, durne państwo:baffled:
aa Pianka widze ze napisalas o ustawie, to Ci skroce zakaz wychodzenia, bo od 17 marca sie lapiesz heheheh :D

dzięki. ja plany porodu mam, ale moje dziecko chyba nie:-D a Ty jak się czujesz??

jak ja Wam zazdroszczę tego rocznego urlopu macierzyńskiego!!! to jest takie niesprawiedliwe:angry::wściekła/y:

to jest paranoja i dyskryminacja!!! czym się bedzie różnic dzieciątko z 23lutego od tego z 18 marca? no niczym... najbardziej chyba załamujace musiałoby byc urodzenie dziecinki 16 marca... zabic ich tam za to mam chec...

u Ciebie też jeszcze chwileczka i mała będzie po tej stronie. Imię wybrane?? będziesz miec cc czy sn??

No to je się wtrącam w pogawędkę między ciężarne,a może mi tez sie udało, oj chciałabym chciała :-D:-D:-D
Agnieszka szczuplizna jesteś i tyle, domek Antosia cudny :tak:
Gosiak na pewno wyniki się poprawią :tak:
Królewna i Pianko trzymam kciuki żeby udało Wam się załapać na roczny macierzyński :tak:
Domikcw kciuki zaciśnięte, żebyś szybko miała Lenkę przy sobie :tak:

reklama
Domikcw @ powinnam dostać 20 lutego o ile przyjdzie planowo, ale nie będę robić testu bo nie chce zobaczyć I krechy, tym bardziej, że ten mój cykl nieraz trwał nawet 38 dni, to nie chce się nakręcać niepotrzebnie i łudzić, znając życie po niedzieli dostane już plamienia, które mam przeważnie przed @ :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry