reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejo....
Antosiowy domek cudowny!!!!!!
ja wizyte mam we wtorek.
Zdjecia pokoju wrzuce jak juz meble przywioza i je poskladamy-byc moze dzisiaj.
ide zobaczyc co w lodowce do zjedzenia siedzi:-)
do wieczora!!

reklama
Mi może dzisiaj uda się w końcu te gofry zrobić, bo robię je już od poniedziałku i zrobić nie mogę :-p

Nie wiem kochane czy do Was zajrzę w weekend więc teraz życzę wszystkim udanego weekendu :tak::tak::tak:

Buziaki dla Was :******

królewna wiem wiem ale wolałabym żeby wcześniej nie wyściubiał nosa na zewnątrz ;-)zwłaszcza że mąż ma urlop dopiero od 1-ego maja więc do tego czasu będę miała hardcorowo sama z dwoma małymi łobuzami i psiakiem na dokładkę:szok:
domik czopem nie ma co się tak sugerować bo różnie to bywa - mi odchodził długo, dobrze ponad 2 tyg się to gówn.. ciągnęło :baffled: z rozwarciem na 2 cm chodziłam też ponad 2 tyg a wody odeszły mi w domu równo 7 godz przed narodzinami małej jak skurcze były co 4-3 min:-)
Asitko smacznego! i udanego weekendu!:-)

A miał być taki weekend przyjemny a tu ehh szkoła... dwa egzaminy... do jednego nawet nie zaczęłam się uczyć... help!

Robie spagetti bo jutro na cały dzien wybywam.Wiec niech połowica ma co do ust włozyc,i tak troche podczytuje.

W szoku jestem!!! Pierwsze majowe dzieci juz na swiecie!!!!! 800g i 900g:shocked2: Zadzialalo to na mnie jak sole trzezwiace, bede sie oszczedzac od dzisiaj:dry:

hej hej...podzielic mi się tu z ciężarówką pysznym spaghetti!!! mniam mniam. ja za to dam racuchy:)

melduje, ze ból zszedł niżej i okrutnie bola mnie biodra i uda...cały czas...eh... o co kaman to nie wiem?? ale kosci w doopce mnie bolą:-D

przydałoby się na brzuchu spac:P
AGACYNDA powodzenia na egzaminach:*
NOELLE no i tu masz racje. trzeba się oszczedzac:)
CZARNOOKA to upojnego weekendu życzę:)

reklama
NOELLE kurier juz jedzie:-D przesyłam posypane cukrem pudrem i takie z dżemem truskawkowym i takie z powidłami sliwkowymi. smacznego!:-D P.S. jak bedziesz wysyłac spaghetti to poprosze duuużą porcję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zmykam pod prysznic. może mi coś ulży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry