puk puk to ja...NIEDOBITEK... aaaa tak pieknie wczoraj było i się zmylo. jestem wściekła i zmeczona!!!
poszłam pod prysznic, ale nie przeszło i tak zaczełam chodzic.biodra i uda okropnie bolały. brzuch tak twardniał raz po raz. jedno na drugie się nakładało. pojawiły się mega mdlości i nieregularne skurcze krzyżowo-brzuszne. nie bardzo bolesne, ale jednak mocno odczuwalne. kłucia w szyjke też. a to już bardzo bolało. i tak się bujałam przez kilka godzin z nadzieją że to to. mąż mi się do szpitala chciał zbierac. stal przed szafą i nie wiedział w co się ubierze
i wiecie co... położyłam się iiiii zasnełam
teraz brzusio trochę twardnieje, ale strasznie mnie kłuje w środku...nie wiem czy w szyjke czy co, ale jak ide to, aż mnie w pół zgina... mala mało ruchliwa. boże...ja chce już!!! mam dosyc tego, bo jestem taka zmeczona tym wszystkim!!!
to się wyżaliłam
SIHAYA witamy
fajnie, że z praca się układa. a na zwolnienie idziesz??
AGACYNDA piękne imiona wybrałas. ciekawe czy przeczucie Ci się sprawdzi.
NOELLE kurier dotarł czy go zasypalo??
poszłam pod prysznic, ale nie przeszło i tak zaczełam chodzic.biodra i uda okropnie bolały. brzuch tak twardniał raz po raz. jedno na drugie się nakładało. pojawiły się mega mdlości i nieregularne skurcze krzyżowo-brzuszne. nie bardzo bolesne, ale jednak mocno odczuwalne. kłucia w szyjke też. a to już bardzo bolało. i tak się bujałam przez kilka godzin z nadzieją że to to. mąż mi się do szpitala chciał zbierac. stal przed szafą i nie wiedział w co się ubierze
i wiecie co... położyłam się iiiii zasnełam
teraz brzusio trochę twardnieje, ale strasznie mnie kłuje w środku...nie wiem czy w szyjke czy co, ale jak ide to, aż mnie w pół zgina... mala mało ruchliwa. boże...ja chce już!!! mam dosyc tego, bo jestem taka zmeczona tym wszystkim!!!to się wyżaliłam

SIHAYA witamy
AGACYNDA piękne imiona wybrałas. ciekawe czy przeczucie Ci się sprawdzi.
NOELLE kurier dotarł czy go zasypalo??
Ostatnia edycja: