reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam :-) Ja jutro na 6 do pracy... za niedługo idę się myć i lulkać, chociaż wiem, że się nie wyśpię, nawet jak się położę spać o 20...

Myniutku no pojechał ale chyba za niedługo znowu się widzicie. Szybciutko zleci :tak:

Sailorku jak tam u Ciebie idą postępy??? ;-)

Sailorku jak zawsze fajnie, ale krótko. W piątek po mojej pracy pojechaliśmy do moich rodziców bo oni tylko raz S widzieli :) Fajosko było... mama widze się przekonuje chociaż nie chce się przede mną przyznać do końca :) ale juz na niego mówi Stefan :) Sailorku a jak u Ciebie? Wizytujesz jakos na dniach? Bo chyba miałas zainwestować w monitoring w tym cyklu, czy coś popieprzyłam? :)
Laluś widzimy się w kwietniu:) szkoda, że w tym miesiącu tak wcześnie (w kontekście cyklu). Szanse znikome...

A mi się udało kupic długie kozaki na moje grube drące łydki ;)

w sumie to nawet lepiej, że nie w 2013:) bo to taki niełądny rok (ja mam obsesję na punkcie cyfr, liczb dat jako rasowa matematyczka:) i strasznie nie lubię liczb nieparzystych - prosze sie ze mnie nie śmiać :P )

Witam się z rana niestety z bardzo kiepskim nastrojem @ jutro zawita jak jeszcze nie dziś no i z moja Chanelką coraz gorzej zastanawiamy się czy jej nie uśpić bo chcieliśmy czekać jeszcze tydzień za wynikami, ale od soboty codziennie wymiotuje i jest chudziutka jak szczypiorek (a zawsze była moim małym baleronikiem), noga się nie goi a jeszcze bardziej rozrasta i już nie wiem co mam robić :no:

reklama
Witam sie i ja
Dzisiaj w zdecydowanie lepszym nastroju,duze znaczenie mial fakt ,ze przespalam cala noc:-) Pierwszy raz od dawnych czasow.
Jem sniadanie,pije kawe i ciesze sie ,ze dzisiaj nigdzie wychodzic nie musze. Bo pogoda dalej jak pod psem:dry:Za to prac domowych troche sie nazbieralo.Ale dzisiaj optymistycznie:-D Za to jutro mam wizyte. I tradycyjnie juz myslami krąże wokół niej....stres....:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry