reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej :)
agacynda śliczny brzuszek! jeszcze taki zgrabniutki, malutki a nie balon jak u mnie..:-D i z kształtu dalej obstawiałbym chłopca - zweryfikujemy jak podrośniecie ;-)
Agnieszko Twój już też pokaźny, na tych ujęciach jakby trochę wyżej był niż ostatnio :-) nie strasz kochana tymi bólami bo ja takie mam już od dłuższego czasu i tylko się nasilają :baffled: a przed kwietniem nie chcę rodzić!
rożniczko a ja to bym chciała żeby wątek wygasł..ale pod warunkiem że wszystkie byśmy wylądowały w jego kontynuacji w przyszłych mamusiach ;)
Noelle zdrowa:tak:tylko podwozie mocno dokucza - przydałby się ktoś do małej bo ja już z bolącym brzuchem za nią nie nadążam hehe pójdę w tygodniu zrobię mocz i morf bo w pn mam wizytę a jakaś taka zdechła i obolała dalej jestem, może wypłukałam się z żelastwa :/ a Ty wcinaj dobrocie, solidaryzuję się z Wami i oficjalnie otwieram słoik Nutelli 800g łyżka za Ciebie, łyżka za Nataszkę, łyżka dla Kubusia..:-D
mgiełko współczuję bólu :/ myślę że powinni coś zaradzić, teraz jest wiele opcji dla ciężarnych może trochę Ci ulżą, ja na mocny ból zęba przykładam gazik nasączony Amolem przynosi ulgę ale w ciąży nie wiem czy to dobry pomysł :confused:
Asitka :*
Sihaya na ból gardła łykałam tabletki do ssania Chlorchinaldin albo Propolkis-te jak cukierki, ziołowe i Rutinoscorbin można z takich ogólnie dostępnych no i Apap na noc na zbicie gorączki plus wszelkie domowe sposoby :tak: zdrówka!
Czarnooka daj znać po wizycie :*
A ja w końcu się trochę zmobilizowałam (chyba głównie przez te nasilające się bóle) i powoli zabrałam za wyprawkę, zamówiłam kosmetyczne pierdoły dla siebie i małego, przejrzałam ciuszki - w marcu popiorę razem z pościelą, kocykami itp i kupiłam trochę bodziaków ostatnio w realu były za 3,99 to wybrałam różne rozmiary bo dużo świetnych jakościowo z grubszej, mięsistej bawełny:tak:

dzięki kochane za kciuki ale wiecie nie ma się już nadzieji na ciążę jak BHCG ujemne i testy z moczu ujemne. tylko zastanawiam się co opóźnia @ znów;(

sihaya zdrówko!!:-)
czarnooka nie ma rzeczy niemozliwych!!&&&&&&!!

A ja czekam na wiosne jak na zbawienie. Mam juz tak dosyc tego sniegu,chociaz polowa od wczoraj juz stopniala.Licze na to ze juz nic nie spadnie.Marzy mi sie lezakowanie z ksiązka w ogrodzie.

Noelle dzielna dziewczyna! nie ma co się dawać!
marzen a psinka ma już imię?
Sihaya dobrze że Cię moje dziecko nie widzi - jak ostatnio była zasmarkana to jej syrop z cebuli robiłam i modliłam się jak ja go jej wcisnę bo to moja największa trauma z dzieciństwa a ta jak się dossała to oddać nie chciała! :szok: fakt że później wysiedzieć przy niej było ciężko - sama cebula :-D

Sailor hop hop! Ty też masz dziś wizytę?
Myniu coś się dzieje podejrzanego po wizycie S ? czy cisza spokój?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry