reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
paulinko a co u ciebie??
agacyndo a ja mam taka ochote na frytki,ze chyba rusze cztery litery i je sobie zapodam.Ja ogladam wózki i coraz blizej mi teorii,ze moje dziecko wozka miec nie bedzie bo go wybrac nie potrafie...

A ja czekam... Gdzieś do 10 marca. Czasami mam przeczucie, żę tym razem się udało, a za 30 min znowu przeczucie odwrotne, więc zupełnie nie wiem jak będzie.

Mikołaj raczkuje więc rewoltę w domu robi. Zabawki po całym salonie rozniósł. Podarł przy tym pudełko. No łobuz...

Czołem!

Wystarczy postraszyć, że mało się dzieje i już jak pięknie
- 6 stronic pięknie zadrukowałyście :) Superrrr

Marzen, gratuluję nabytku Beziowego :) Super imiona :)
Różniczko, na Ciebie przypadło odczarowanie listy ! I na Czarnooczkę ! Bo ja nie dam radę, więc to Wasza misja jest ! :) (Czarnooczko, trzymam teraz paluch za wizytację)
No właśnie Czarnooczko! Gdyby nie ta potwierdzona ovu i objawy sutkowo-śluzowe, to możnaby zgonić na cośtam, ale tak....
Mgiełko, pokaż się dentyście i nie matw na zapas, bo ponoć są znieczulenia dla kobiet w ciąży, a 2 trymestr jest najbezpieczniejszy, także bez załamki Kochana!
Noelle, no Ty to już naprawdę... Co to za chorowanie ?! Oddaj mi chorobę - wezmę ją na klatę! (a mam na co!)
Myniutek, a Ty gdzie miła nasza Milejdi?!
Sihaya - straszzzniiie się cieszę, że u Ciebie dobrze! I Ty też mi oddaj swe zarazki, po co Ci ? :P
Paulinko, jakie wyrko fajne jeżdżące ma Twój Synuś :) a są blokadki na te kółka?! Aż mnie korci, by oglądać dzieciowe gażety! Ale jestem silna, jestem silna :P
Asitko, trzymaj się dzielnie kobito!
Panno.migotko - trzymaj się! :(

A ja... odwołałam wizytację, bo mi @ miał nadciągnąć i tylko się czai... więc znów muszę poczekać na wizytację ;/ normalnie buuuuu a mój gin na urlopie teraz będzie przez chwilkę (pewnie na narty gdzieś jedzie w świat - wspaniale...)

Mocno Was wszystkie pozdrawiam, idę bo mój chłop wraca i ktoś musi mięcho na ruszt rzucić ! Hihihi :D
będę później

paulinko szybko zleci!!no i oby z efektem pozytywnym!!
jillka :-) no popatrz,wystarczylo postraszyc i juz druk poszedl w ruch:-D e tam @,po co ci ona?? moze to fasolka??!!!jaka tempa dzisiaj??

masakra jakas z tym sikaniem moim bedac u ginekologa i czekajac na swoja kolejke zaliczylam kibel 2 razy a teraz znow 2 razy cisnie mnie ciagle.

mam jutro z rana powtórzyc koniecznie BHCG. a potem zobaczymy. powiedział mi że raczej z moczu nic mi nie wyjdzie. więc odrazu skierował na betkę. Powiedział że nakręcać nie będzie ale liczy na to że będzie dobrze. narazie ciąży nie może wykluczyć ale i też potwierdzić. więc wyjdzie jak zwykle.
jak to wy mówicie nie ma @ jest nadzieja i niech tak pozostanie.
dostałam Spazmolinę na bóle mam brać lutkę 2 razy dziennie folik. i czekać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry