reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Marzen podziwiam Cię bo ja nie daje rady żeby wejść do schroniska i mój mąż ma to samo, byśmy od razu wzięli wszystkie te biedne pieski
Czarnooka daj znać koniecznie co Ci gin. powie a ja kciuki mam zaciśnięte :tak:

Też bym nie dała rady iść do schroniska- wszystkie bym przywlekła do domu.. My właśnie czekamy na naszego pierwszego pieska:) Ma już 1,5 tyg:) I właśnie się zastanawiam nad imieniem...

Czarnooka a jeśli później doszło do zapłodnienia? Objawy jak najbardziej ciążowe. W każdym razie trzymam kciuki:)

Wcale Wam się nie dziwie Asitko, psiaki w schronisku jak tylko zobaczą człowieka, to patrzą się z taką nadzieją w oczach.....trudno jest wybrać i rzeczywiście najchętniej wzięłoby się kilka. My z Bezą się wybraliśmy nawzajem :blink:

zasnęło mi się:zawstydzona/y:
Marzen fajne imiona dla psiaków!i wielki szacun dla Was! Tez kiedys myslalam nad psiakiem ze schroniska,ale zanim sie zdecydowalam to dostalam w prezencie urodzinowym.

hej babeczki

ja dzisiaj jestem padnięta chodzę o wszystko się obijam, nie mam humoru i wszystko mi z rąk leci , łydki bolą stópki też ehh... to sobie ponarzekałam

lece poczytać co tam u was

Cześc Dziewczyny
Pianko byłam dzisiaj na wizycie podejrzeć czy jakiś pęcherzyk mi tam się wykluwa. Lek mówił,że jest obejrzał poprzedni wykres i obstawia owulkę na piątek sobotę :-) całą noc się tłukłam po łóżku a teraz podsypiam :-D

Dziewczyny pamiętacie pannę.migotkę? Serduszko maleństwa przestało bić :-(

Ostatnia edycja:
reklama
znowu padłam i pospałam...ciekawe jaka mnie noc czeka.Czuje sie jakby lepiej.Ale to taka wątła różnica.Za to bola mnie żebra po prawej stronie tak,że zaczynam chodzić po ścianach.Podejrzewam ,ze z tym bólem może mieć cos wspolnego para nóg ,która tam zawędrowała i mnie tam kopniakami okłada:dry:

Eh...co za wieści:no: Biedna panna.migotka...

Czarnooka
przyniesc jakies dobre wiesci z wizyty!!&&&!!!

agacynda jak tam u Was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry