reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Co Ty mowisz :)) hehehe to ciekawy przypadek z Ciebie :D ja sie zastanawiam kiedy mi bedzie widac w ogole... dzisiajmogladalam zdjecia mojej mamy z kazdej ciazy (czyli z trzech ) i jej brzuszek w 9 miesiacu wygladal jak u normalnej kobietki w 6...

Moją koleżankę w 8 miesiącu facet w pociągu podrywał i w ogóle nie było widać, że jest w ciąży :) A druga moja koleżanka już w 6 tygodniu miała brzuch :)

Póki co tata drobne rzeczy porobił, zamontował szafkę w łazience, magnesy mega mocne w szafkach w kuchni pozakłądał, żebym nie musiałą na sznurek przed Figlem wiązać :P ale jutro powoli bierze sie za półeczki :) To będzie spore przedsięwzięcie bo półki będą mocowane nie tylko do ściany ale i do sufitu, będą wwiercane pręty jakieś... Książki ciężkie więc trzeba porządnie podejść do tematu:)
Uciekam już spać:) Dobranoc Agacynda, postaram się przed snem przekonać kawałek brzucha, że w okolicy Wrocławia jest dobry klimat dla brzuchów, będą go tam kochać i głaskać a nie próbować zwalczać jak tu

no to faktycznie ogromne przedsiewziecie, mam nadzieje ze sprawnie pojdzie :)) juz sie nie moge doczekac fotek az wstawisz :))
dobranoc Myniutku, podeslij brzusio noca :)

hej hej:-)
zaraz biore sie za nadrabianie bo wczoraj od rana w biegu.

agacynda Kochana ja brzucha nie mialam do 20 tygodnia wcale.Zupelnie nic.Plasko.W ubraniach z przed ciązy latalam do konca 6 miesiaca.Dopiero w 7 miesiacu brzuch sie uwypuklil na tyle,ze spodnie przed ciazy zaczely uciskac na podbrzusze a obcy ludzie widzili,ze ja przy nadzieji.Nawet teraz jak zagaduja to pytaja czy to 5 czy 6 miesiac?i w ciezkim szoku sa ze 8.Tak wiec nie martw sie.

mynia jak remont?

sihaya jak po usg?

agnieszko co u Was?

czarnooka widze 6 tydzien skonczony:-D dolegliwosci sie doczekalas?jak nie to sie ciesz:-D mi sie zaczely pod koniec 3 miecha wtedy kiedy innym mijaja:dry:

Asita jak tam u Ciebie kochana?co z tym pecherzykiem??niech peka i sie zafasolkuje!!

marzen zdrowka kochana,podlapalas od nas:zawstydzona/y:

sailor
jak tam u ciebie?

lalusiu widze,ze zaczynasz dzialas na calego:badania,tempka itd.Super!!Kciuki za fasolke!!

Pianka odcieta od neta:dry:mam nadziej,ze dobrze u Was

gosiak co u ciebie??

Doczytalam na lutówkach,ze domik ma miec dzisiaj wywolywany porod...tak wiec kochane kciuuuuuki!!!!!Niech rodzi bo juz nam sie dziewczyny o tydzien przeterminowaly!

reklama
Witam kochane:)
Agacynda mini mini brzuszek, ale śliczny:) Bo fasolkowy:)
Noelle to Ci panna urosła:)
Laluś trzymam kciuki za ten cykl:)
A kotki macie śliczne. U rodziców w domu miałam półpersa- śliczny, puszysty, srebrno-biały z pięknymi błękitnymi oczami:) A leń jakich mało- nie chciałoby mu się tak urzędować jak Fiśkowi:) Szczyt jego aktywności to wleżć do worka z karmą (dla psa) i tak się najeść, żeby tam usnąć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry