reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
P05-03-13_19.44.jpg A to jest moja Micia :-)

a ma taka dluga siersc ze wyglada jak norweski lesny... i ten slodziaszny pyszczek :)) cuuudna :D

ja u rodzicow mam polaczenie Norweskiego i Dachowca inwyszlo takie oto dlicznosci ... MARCELINA
zdjęcie-19.jpg

No przepiękny!!! Ja to uwielbiam wszystkie koty! Jakbym mogła mieć więcej kotów to zapewne bym miała!!! Hahaha :-D

Moja ma te 14 lat a zachowuje się czasami jak mały kociak :happy2:Biega po pokoju, bawi się jakąś metką od ubrania. No i uwielbia leżakować. Ona w ogóle jest taki kanapowiec, jak ja :-p więc się dobrałyśmy! :-D

hahahaha te starsze koty sa takie slodkie jak durnieja.. :)) moja dzisiaj wlazla w pociety papier i skakala jakhy ledwo od ziemi odrosla :)

śliczne kotusie :) Agacynda a jak Tosiula? :)
Zobaczę jak następny cykl bez lutosławy sie ułoży, ale na pewno jak zobacze się z S luteinę wezmę najwcześniej 7 dni po skoku i to tylko na wszelki wypadek ;) żeby dzidzi pomóc :)
A zapomniałam napisac: Agacynda gdzie masz brzuch? :)Chyba mi swój oddałaś telepatycznie, bo ja mam dwa i to oba ciążowe :P

reklama
hahahaha Myniu usmialam sie :)) Tosiula ma sie bardzo dobrze, juz jest dawna Toska, gania sie z psem ale na dwor nie wychodzi. a brzuchol gdzies spierdzielil... musze sprawdzic czy A mi go nie zabral do siebien:)

A z ta lutka to dzialaj, byleby ostroznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry