reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie kochane :*
ja dzisiaj na 10 do pracy a tak mi się nie chce.
Noelle no chyba właśnie się zaczynają bo niedawno zjadłam sobie talerzyk barszczu białego i mnie zemdliło a teraz mi siedzi i się odbija masakra. chciałam objawów to mam.:P

od ktorego tygodnia słychac serduszko?

reklama
Witam się z rana
Noelle no widzisz a mówiłam, żebyś się nie martwiła bo Nataszka na pewno urośnie no i jaka jest już z niej kobietka :-D ja dowiem się w piątek czy pęcherzyk pękł podejrzewam, że nie także i tak na królika wielkanocnego nie mam co liczyć tylko trzymam kciuki za Sailor, Różniczkę, Lalusia, Marzen, Mynie, Jillke, Paulinke i pozostałe dziewczyny :tak:
Agacynda i Laluś kociaki śliczne, chociaż ja się za nimi nie przepadam bo ja to psiara jestem :-D
Jillka ja byłam już u znajomej psycholog i nic to nie dało, za bardzo chce mieć dziecko, to już stało się moją obsesją :-(
Życzę miłego dnia :-)

Cześć :-) U mnie słonecznie :tak: No zaczynam na poważenie w tym cyklu, dwa cykle nie mierzyłam temperatury, ale od jutra zaczynam.

Czarnooka gratuluję skończonego 6 tygodnia! ;-)

Noelle tak nie biegaj tylko odpoczywaj :tak:

Paulinka moja Kicia tez by tylko jadła :-p A szczególnie teraz bo już prawie rok jest po sterylizacji, to by jadła za dwa koty :-p

Czarnooka ja byłam u lekarza w 7t2d i serducho pięknie waliło:)
Asitko doczekasz się... Popatrz na naszą listę- nieraz i rok i dłużej się dziewczyyny starają, ale w końcu nam pokazują swoje dwie kreseczki:) Ty też Nam pokażesz:)

czarnooka serducho zaczyna bic miedzy 6 a 8 tygodniem:-D Kiedy masz dokladnie ta wizyte?
hehehe...no dokladnie...chcialas to masz:-D

Asita Kciuki!!!!Za wielkanocnego kroliczka!!

paulinko co u ciebie?Jak tam synus?

Noelle Mikołaj łobuz się zrobił, wszędzie go pełno, wszystko go interesuje, no i koniecznie musi wszystkiego dotknąć:) Ale za to przutulasek też jest i wszystko mu uchodzi na sucho:)

paulinko :) Zapewne macie pocieche z takiej pociechy:-)
czarnooka no to kciuki za piatek.Ja mialam jakos w 6t3/4/5d i bilo.wiem,ze duze znaczenie ma tez jakosc sprzetu.
królewna ja tez tak mam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry