reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu juz tupie nozkami zeby zobaczyc zdjecie z sypialni Twojej!!

aaaaaaa w ogole to dzisiaj bylam ogladac nasze nowe gniazdko. jest wspaniale! takie jasne, troszke male, bo jestem przyzwyczajona do przestrzeni, ale daje rade, jest wysokie a to bardzo duzy plus :)) takze pod koniec marca juz bedziemy tam mieszkac a za jakies dwa tygodnie zaczniemy wozic meble.
a juz jutrooo...

JADE NAD MORZE NA WEEKEND :D

reklama
hej babeczki

ja jakoś ostatnio nie mam siły na nic, coś zaczyna mnie mdlić, boli mnie kość ogonowa, ciężko się oddycha no i ta cholerna zgaga, której nie mogę nic zrobić przez tą moją dietę zasraną :(

A jak ta nasza Domi dalej w dwupaku ?

Czarnooka ja serduszko usłyszałam dopiro w 8 tc w 7 nie było widać zarodka

Agacynda suuuuuuuuuuuper, ale zaazdraszczam :)
A półeczki pokażę Wam jak będą już wszystkie gotowe :) W Twoim wysokim mieszkaniu takie półki wyglądałyby booooooooooooosko :P

no tutaj to ja zadnego wkladu nie bede robic :)) o takich polkach bede myslec w swoim wlasnosciowym mieszkaniu, czyli jeszcze troszke :))

Wiem wiem, po prostu one stworzone do takich starych, wysokich meiszkań w kamienicach:) Też takie lubię ale raz wynajmowałam takie i było mi w nim strasznie zimno :) No i zmiana zasłon to horror, zwłaszcza, że nie mieliśmy drabiny :P

no mieszkaniewkamienicach jest super, podwarunkiem ze sa zadbane i zaden sasiad nie kopci fajek na korytarzu... przed ciaza by mi to raczej nie przeszkadzalo, bo sama palaczka bylam, ale teraz to juz zlosc mnie bierze.
a Myniu to mieszkanie to masz traz w nowym budownictwie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry