reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko wczoraj tylko mnie zemdliło ale to długo nie trwało teraz znów nie mam żadnych objawów coraz mniej czuję się że jestem w ciąży idę jutro do gina koniecznie niech mnie bada czy oby napewno jest wszystko ok.
wcześniej to chociaż kłuł mnie jajnik teraz to nawet nic :( piersi jak nie bolały tak nie bolą dalej :(

reklama
Test robiła wczoraj popołudniu i negatywny. Obserwacja cyklu - enpr.pl

Aha i powiedzcie mi dziewczyny co zaburza temp? Choroba, alkohol, za krótki sen i co jeszcze? Jak się rzucam z boku na bok cały czas to też? Bo ja na początku tak się stresowałam pomiarem temp, że spać nie mogłam.

Ostatnia edycja:
Ciężko powiedzieć jak to zinterpretować bo nie bardzo wiemy jaką masz temp w 1 fazie. Może to być skok na fasolkę i może być dopiero owulacja...chyba pozostaje tylko czekać :-)

hej hej....
ale mam wisielczy humor od rana:dry: chyba wybiore sie na zakupy do CH moze mi sie polepszy.Zakupy zdzialaja cuda!:-D

paulinko no to czekay,jak tak dalej bedzie to powtorz dni za pare dni!
myniu dawaj jakies zdjecia remontoych poczynan
czarnooka spokojnie z tymi objawami,jeszcze Ci dadza popalic:-D kciuki za jutro!!

asita na pewno pekl!!!kciuki!!!

marzen zdrowka:*

dla reszty buziole

Paulinko może to być fasolinka, przesunięcie owulki, zwykłe zaburzenie jedno-dwudniowe... tak jak Sailorek napisał, nie mając Twojej tempki z pierwszej fazy ciężko wyrokować.
Tutaj masz mój ciążowy wykres, oczywiście nie chcę Cię nakręcać tylko pokazać, że to różnie bywa: Obserwacja cyklu - enpr.pl. Po owulce widzisz też miałam raczej niższą temp, potem przed @ czyli do 30dc wzrosła, a po terminie jeszcze bardziej skoczyła do góry...

Czarnooka nie stresuj się kochana, pamiętaj, że nie wszystkie dziewczyny maja objawy ciążowe, będzie dobrze :tak: z fasolką na pewno tez wszystko OK :tak:
Noelle ja to od wczoraj mam takie huśtawki nastroju, że nie wyrabiam, raz jestem wkurzona. potem ryczę lub się śmieje masakra jakaś :no: mam nadzieje, że zakupy poprawią Ci humor :tak:
Paulinko trzymam kciuki żeby na dniach okazało się czy jest fasolka :tak:
Sailor kochana a u Ciebie jak??? idziesz na monitoring lekarz wyzdrowiał czy odpuszczasz w tym cyklu

reklama
Paulinko mi np zmienia temp stres, i jak np budzę się w nocy co godzinę i mam lekki sen to potem wysoka jak np wczoraj. dzisiaj już mam taką na poziomie poprzednich :tak:

Asitko nie idę już bo i nie bardzo jest po co. Pęcherzyk albo się wchłonął albo pękł ( myślę,że pękł) już za późno na monitoring :-) byłam przed to wiem chociaż,że coś rośnie :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry