reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczynki, ja na momentos
Ale dziwny ten tydzień, jakoś tak nerwowo :/ No i po powrocie z pracy przez 3-4 godziny (na szczęscie z przerwami) sąsiad wiercił coś (remontuje chyba całe piętro...).
Jutro pędzę na badanko prolaktyny, zobaczymy czy coś to trucie bromkiem pomaga.

Każdej z Nas dobrej nocki
Do miłego :) :) :)

Ja się żegnam na dziś :) Idę spać :) Cały dzień jestem jakaś taka padła :/ Coś mi z nosa leci dzisiaj, mam nadzieje, że się nie rozłożę.

Od jutra mierzę temperaturę! I Jutro zamawiam testy owulacyjne! I będziemy jechać z koksem! :D

Dobrej Nocy :)

witajcie o poranku
Agacydna ale super..... gratuluje zmiany mieszkania, no i wyjazdu nad morze...hmmm będzie napewno wspaniale, czekam na opowieści po...

Noelle ja wczoraj usypiałam na siedząco, ale dziś za to mam troche więcej energii

Czarnooka u mnie serduszko było widać pod koniec 7 tygodnia...

Kurcze a Domik jeszcze w dwupaku? cholera jasna... ci lekarze przesadzają już....

Witajcie z rana :-) U mnie za oknem gdzieś słoneczko prześwituje, nie wiem czy zimno czy nie na komputerze pokazuje 0 stopni. Od wczoraj kicham, gardło boli. No szlag mnie trafi :baffled: Gorączki nie mam także chociaż tyle dobrego.

Myniutku już widzę oczyma wyobraźni powstające półeczki.. pięknie będziesz mieć:)

Ja mam tyle pomysłów na aranżacje naszego nowego mieszkanka.... ale będziemy musieli częściowo zadowolić się mebelkami z poprzedniego:( sam remont nas trochę będzie kosztować, bo trzeba wszystko robić, instalacje wszystkie, kuchnie, łazienkę, wc calutkie - ściany, wyposażenie, wszystko... no i przez to mebelki do pokoi będą chyba póki co te co mieliśmy a tak mi się nowe rozwiązania marzą...
no a dziś mamy umówione spotkanie z gościem, który robił nam remont na poprzednim mieszkaniu, ma ocenić zakres robót i wycenić mniej więcej.. zobaczymy czy nas powali na łopatki;)

Agacynda udanego weekendu!!:) spaceruj dużo i się dotleniajcie, jodujcie z dzidziolkiem:)

Laluś, Marzen zdrówka dziewczyny!! nie dawać się choróbskom!

Witam się z rana i ja :-D jeszcze tylko jutro i weekend :-):-):-):-):-)
Jutro wizyta u gin. zobaczymy co z tym pęcherzykiem, znając moje szczęście nie pękł :-(
Laluś mam nadzieje, że choróbsko Cię nie rozłoży :tak:
Marzen my tez Cię uwielbiamy i trzymam kciuki za ten cykl :tak:
Agacynda Ty szczęściaro wypad nad morze i nowe mieszkano, tylko pozazdrościć :tak:
Myniu to super, że półeczki się robią, jestem ciekawa jak to będzie wyglądać, ale na pewno booooosko :-D
Czarnooka trzymam kciuki żeby na wizycie u gin.fasolka się ujawniła poprzez bicie serduszka :tak: no i narzekałaś że nie masz objawów a tu proszę na własne życzenie się pojawiły ;-)
no szkoda, że nasza Domik jeszcze w dwupaku :-(
Noelle ja to cały czas bym mogła spać taki ze mnie śpioszek, Chanelka też tak miała :-(

Resztę dziewczyn gorąco pozdrawiam :*
Życzę miłego dnia :-D

reklama
Witam dziewczyny:)
Agacyndo tego wyjazdu weekendowego zazdroszczę bardzo:)
Shilayo remontu współczuję. Jeszcze swó zbyt dobrze pamiętam...
Chorowitkom zdrówka życzę:))
I mam pytanie- na koniec cyklu temp nie powinna spadać? Bo ja już w sumie po terminie @ a temp rośnie.... Dzisiaj mam 36,80? Może tak być?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry