reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć :-) Zarejestrowałam się na dziś do laryngologa wczoraj u niej byłam dała mi skierowanie na RTG zatok, i na dziś dopiero ten rentgen do odbioru. I mam takie pytanie może się orientujecie. Czy jak mam lekarza na 11:40(dziś przyjmuje do 12) a te prześwietlenie wczoraj mi babka powiedziała, że dziś po 12 do odbioru. To jak tam pójdę po to o 11:30 to mi wydadzą? Jak powiem, że mój lekarz dziś przyjmuje do 12?

reklama
Asitko nie wiem czy się przedłużą. No ale jak wczoraj robiłam ten rentgen po 12 to jak dziś przyjadę tam o 11:30 to powinni mi dać... Zobaczę co z tego będzie. Pewnie i tak ona nic nie zobaczy na tym RTG, ale głowa mnie boli i nie chce spływać za bardzo a jak już spływa to takie żółtawe :/ A Ty nie robisz teściora???? :-)

Ja nie testuję już chyba,że @ się spóźni ale nie sądzę. Znowu się nie udało. O ile przez 2 ostatnie cykle byłam pozytywnie nastawiona tak teraz nie chce mi się już starać :no:

Sailor nie poddawaj się, ja wierze, ze Wam się uda :tak:
Laluś ja nie robię teściora bo mam wszystkie objawy na @ także szkoda mi kasy na testa :tak:
Noelle migrena całe szczęście minęła i mam nadzieje, że już nie wróci :tak:

Jakas taka jestem dzisiaj...chyba się zaziębiłam. Trochę zaczynam kaszleć. Może to dlatego takie mnie zwątpienie dopadło.

To ja teraz może zapytam.
Jadłyście zupę z soczewicy? Dostałam taką ekologiczną soczewicę i nie wiem czy mi będzie smakować. czy to smakuje jak groch łuskany w grochówce???

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja jak zwykle ostatnio znowu przelotem tylko.
Dopiero doczytałam, Czarnooka ogromnie mi przykro z powodu Twojej straty to jest na prawdę nie sprawiedliwe ale przynajmniej masz już pewność, że możecie mieć dzieci tylko może co nieco trzeba podreperować.

Ja odnotowuje swoje kolejne małe kroczki w zrzucaniu zbędnych kilo, dzisiaj odkryłam, że spodnie które ostatnio kupiłam, mogę z siebie zdjąć bez rozpinania

reklama
Sailor niestety nic z soczewicą nie jadłam więc Ci nie pomogę :-( mam nadziej, ze to przeziębienie minie szybko i się nie rozkręci :-(
Bzibziok gratuluje zrzucenia kolejnych kg :tak:
Jejku jak mi się nic nie chce najchętniej poszłabym do domku i się położyła :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry