reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko nie mierzyl malej.Bo ja mialam wizyte tydzien temu a dzisiaj tylko mialam po zwolnienie podejsc.Chcial tylko serducha posluchac,a mi brzuchol twardy sie zrobil(podobno-bo ja jakas nieczula chyba jestem:dry:).I tak z wizyty 10 min zrobila sie prawie godzinna z ktg.i tymi wszystkimi przebojami.

Anieszko-eee ja poczekam grzecznie w kolejce na swoja kolej.:-D

reklama
Aaaaa doszedl wózek!!!po dwoch dniach od zamowienia:-) mają tempo:-D

Aaaaa i doczytałam ze Domik dalej ma skurcze co 7 min i rozwarcie na 1cm,wiec cos ruszylo:)

Ostatnia edycja:
Noelle kochana grzecznie leż w łóżku i się nie przemęczaj, jak chcesz to mogę poleżeć za Ciebie :-D no i pokazuj zdjęcia wózka :tak:
Sailor kochana testa to chyba za szybko zrobiłaś, poczekaj jeszcze kilka dni :tak:

dziewczyny trzymać kciuki za Domi naszą bo tam się rozkręca :)

a mi się Antoś tak nisko wierci że mam wrażenie ze wyskoczy:) jejku jak m sie chce czekolady

Ostatnia edycja:
agnieszko jeszxze troche i bedziesz wcinac czekolade:-) trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte:-)
agacynda tj.jak sie wyrobie z instruowaniem meza co ma.zrobic:-)
sailor jeszcze masz troche do terminu @ wiec moga kreski nie wychodzic.

a ja zaraz pakuje sie do wanny.Jakis meczacy ten dzien

no a Domi niech tam rodzi,bo jeszcze troche i Lenka do 4 kg dobije:-) a tak serio cierpliwa ta.Nasza Domi jest.Ja bym tyle w szpitalu nie wytrzymala.przeciez ona tam od 21 lutego!

reklama
hej. dziewczyny ja chcialam zeby ktos.mnie na liscie zmienil na 1 kwietnia na @ jakbyscie mogly a chcialam wam pokazac test jaki dzisiaj zrobilam zebyscie ocenily czy jest pozytywny oczywiscie test owulacyjny. tylko niech ktos mi napisze jak zdjecie dodac przez telefon.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry