reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko widzisz, dobrze miec chociaz brata zlota raczke... ja mam dwoch i maja dwie lewe rece...

trzymamy kciuki za Domi !!!!

reklama
To kciuki za Domi!! teraz to już z górki pójdzie, miejmy nadzieję:)

Asitko wychodzi się w ten sam dzień:) ja miałam po samym badaniu odczekać godzinę, a ponieważ nic niepokojącego się nie działo to mogłam iść do domku:)
Zapytaj tylko gin, które hsg będziesz mieć - to z rtg czy usg - ja miałam z usg ono jest mniej inwazyjne i wiem, że teraz dużo placówek właśnie takie robi, odchodzi się od tego z rtg, bo wiadomo promieniowanie szkodzi.

Paulinko, no proszę Cię... co to jest trzeci cykl starań:D doczekacie się drugiego rozrabiaki, zobaczysz:)

Sihaya tak właśnie myślałam, spytam się mu po tym cyklu jak będę namawiać go żeby mi zrobił wcześniej to hsg :tak:
no to ja tez trzymam kciuki za domik żeby już miała ta upartą Lenkę przy sobie :-D:tak:
Agacynda ja na mojego brata mogę zawsze liczyć, może dlatego że jest nas tylko dwóch, bo mój mąż na swoje rodzeństwo nie może liczyć a ma 3 siostry i 2 braci

ja tylko na chwile,zameldowac sie po wizycie,troche dupowate wiesci mam.Szyjka sie skrocila-tragedi nie ma ale dobrze tez nie jezt,do tego skurcze na ktg ktorych ja nie czulam!! Mala glowa w.dol ale.jeszcze nie do konca tak jak byc powinna .wiec chociaz tyle ze.na.ta szyjke nie uciska.Mam lezec brac nospe magnez i wrazie czego jechac do szpitala.Dupa dupa dupa...

leże...w wisielczym humorze...tydzien temu bylo ok.W sumie dobrze ze mialam ta wizyte dzisiaj.Niech sie domik spreza bo jak tak dalej pojdzie to urodze przed nią:dry:

Ok biore sie za nadrabianie ,coscie tu stworzyly od rana:)

Cześc wszystkim :-)
Ja byłam od niedzieli na wyjeździe rodzinnym w Gliwicach. Dopiero wróciłam i odpoczywam. Wykres w sumie taki sobie temp jednakowa :szok: jak linijka. Fasoli brak...i chyba już się nie pojawi :no:

Zapomniałam z wrażenia co komu miałam napisać :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry