reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko no właśnie zerknęłam na Twój wykres i tak sobie sama wyliczyłam, że mogłabyś w połowie kwietnia robić;) jak chcesz mieć już za sobą i wiedzieć co i jak to ja bym ubłagała lekarza. Z reszta sama na hsg zdecydowałam się na pierwszy możliwy termin po rozmowie z gin na ten temat.

reklama
Witam dziewczynki:)

Czarnooka jesteś bardzo dzielną kobietą:)

He he jeszcze Królewna wyprzedzi domik...:) Się Lenka zaparła:)

Asitko ja jestem raczej z tych niecierpliwych to bym się do maja wykończyła... Namów gina jednak na kwiecień:)

Noelle gdzieś mi umknęło... Masz wizytę dzisiaj?

A Sailorek gdzie? Ja wiem, że tam już testy w ruchu są, więc chwal nam się tu:)

Witam :-) Pojechała dziś rano do przychodni się zarejestrować. Było tyle ludzi, że szok! Niektórzy to od 5:40 tam siedzieli a rejestracja od 7... Idę dziś do laryngologa na 12:10.

Asitko błagaj lekarza jak możesz, po co masz czekać!!! Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie :tak:

Królewna ale to zleciało... No to trzymaj do niedzieli jak dasz radę! :-D

Noelle trzymam kciuki za wizytę :tak:

Krolewno scisnij nogi, bo do 17 masz koniecznie wytrzymac:))

Sihaya no wlasnie to marcowanie jest... Musze poczekac ze sterylizscja az minie im.

Noelle dzisiaj juz lepiej... I cieplej bo A piec SAM naprawil.

Asitlo molestuj gina, co Ci szkodzi a pomoc moze :)

Czarnooka niech no Cie ucaluje :*:*:* bedzie dobrze!

Myniuu bo ja caly czas na zdjecia czekam!

Sailor slyszalam ze jakis piekny wykres tam chowasz... :)) ?

Bzibziok w pracy?

Wiecie co ja jadlam wczoraj ? Mlode ziemniaczki z koperkiem, swieze szparagi i szaszlyki... Normalnie poczulam sie jak w lato :D. Dzisiaj koniecznie musze zsiadle mleko dokupic :D

Hej :)
Noelle kciuki za wizytę, ciekawe ile podtuczyłaś córcię ;) jeśli tylko się dobrze wstrzelę i się jakimś cudem uda załapać to chyba się nawet nie będę zastanawiać nad znieczuleniem bo po wczorajszych przytulańcach z mężem męczyłam się ze skurczybykami do 4 nad ranem ani magnez ani nospa nie pomagały, a były na tyle silne że ze snu ból wybudzał jak udało się przysnąć:baffled::szok:
Asitko cieszę się że migrena dała Ci spokój, tylko za mocno nie ,,molestuj'' gina bo jeszcze mu się spodoba i do maja to Cie z gabinetu nie wypuści :-p:-D
Czarnooka silna kobietka z Ciebie :*
królewna szybkiego i bezbolesnego porodu, na szczęście już masz bezpieczny okres dla malucha więc tylko czekać :tak:pochwal nam się maluszkiem jak już będzie po!
Agnieszko ja chyba w weekend też wyciągnę kołyskę z piwnicy żeby troszkę się odświeżyła i córa przyzwyczaiła bo pewnie na początku będzie szał i będzie się do niej pakowała, musi swoje odstać żeby jej się znudziła zanim mały się urodzi a przed świętami popiorę materac i pościel
Ciekawe jak grzanka sobie radzi w roli mamy? :-)

Asitka to molestuj molestuj:D a ja już teraz trzymam kciuki żeby wynik badania był jak u mnie:) no i kto wie czy u mnie hsg nie zastymulowało fasolki - pewności z gin nie mamy, bo nie da się tego stwierdzić ale tak ponoć bywa czasem:) więc kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agacynda to współczuje:/ ja to przechodziłam z moją kocicą kilka lat temu zanim ją wysterylizowałam też, pół mieszkania miałam obsikane po kątach:/ i łózko koleżanki:D bo to jeszcze za czasów studenckich było jak wynajmowałam z koleżanką mieszkanie;)
no i wyrazy uznania dla A za SAMODZIELNE naprawienie pieca:D
Myniu ja podobnie jak Agacyndka na zdjęcia czekam!!! obie jesteśmy w klimatach remontowych to obie się doczekać nie możemy;) a Ty nam tyle czekać karzesz, niedobra:p

Matko Agacynda!! za publiczne wypisywanie takiego menu w "środku zimy" powinnaś ponieść karę - dla każdej z nas przesyłka kurierska z talerzem młodych ziemniaczków, szparagów i szaszłyków, a co:p
... normalnie ślinotok mi się włączył;)

reklama
agacynda to ja poproszę tylko szaszłyk..bo młode ziemniaki, szparagi i zsiadłe mleko to zdecydowanie nie dla mnie :no: ja tam jestem typowy mięsożerca, zielonemu w dużej części mówię zdecydowane nie :-D a już cukinie, kabaczki, brokuły, bigos z młodej kapusty itp to dla mnie największa tortura;-)nawet jak małej robię to K musi próbować bo mnie aż cofa :baffled: ale szaszłyk zawsze! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry