reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka wierze, że na pewno uda Ci się zajść w ciąże do Waszej rocznicy i będę się o to modlić kochana, no i oczywiście trzymam kciuki :tak:
Ja też bym chciała zajść w ciąże do naszej rocznicy a mamy ją 1 czerwca i to już nasza 3, masakra jak to zleciało :szok: ale podejrzewam, że skończy się tak jak zawsze, ech życie... może jeszcze nie mój czas na posiadanie dziecka :-(

reklama
Sailor: jak tam, czy Ty w ogóle testujesz w tym cyklu ;>:>

Czarnooka: straszne to co Cie spotkało, ale najważniejsze zeby sie nie załamać prawda ? :)) super, ze masz takie wsparcie :)

wpadłam tylko na chwilke powiedzieć, ze moj poród uważam za rozpoczęty hahahah tzn. siedze sobie w domku, ale po wczorajszej wizycie mam 2 palce rozwarcia (tak jak przy Mai) wiec jak bede duzo łazic to moze sie zaczac w kazdej chwili ;p aczkolwiek mam ambitny plan wytrzymac do niedzieli i moze wydamy Maje babci zebym mogła lezec :P a no jak nic nie zacznie sie to we wtorek rano mam jechać na oddział i moj gin zrobi usg i zdecydujemy ze pomóc czy czekac, z tego co zrozumiałam to on wolałby to wtedy przyśpieszyć bo chodzenie z rozwarciem nie wiadomo ile tez jest niezbyt bezpieczne (ale dlaczego to nie wiem :P)

Noelle kochana ostatnia wizyta u diabetologa :)) będzie za trzy tygodnie a do gina to pewnie jeszcze z 2 :-)

Czarnooka kochana jesteś bardzo dzielna ;***

A nasza Domi cały czas w dwupaku?

Krolowno w takim razie trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród :)

dziewczyny jak mi sie nic nie chce, plecy o mnie bolą od nic nie robienia,a tak bardzo mam chęć złożyć łóżeczko od kilku dni ale się wstrzymuje, ale chyba dzisiaj jak mąz przyjedzie to będę go molestować żeby złożył

Agacynda a to sikanie kociaków to nie na wiosnę? nie znaczą czasem terenu w ramach ogólnopolskiego kociego "marcowania"??:D u moich rodziców to samo było, w końcu mama się wkurzyła i w czwartek poszła wykastrować małego sikacza;)
Laluś powodzenia u laryngologa i zdrówka!:)
Noelle kciuki za wizytę:) też bym już poszła podejrzeć dzidzolka a tu jeszcze dwa tygodnie, ehh..
A dziś w planach mam pierogi z jagodami, oczywiście najchętniej zjadłabym takie świeżo robione ale niech będą mrożone a co tam;) no i mam resztę koktajlu jeszcze z wczoraj:)
Królewno fiu fiu ale to zleciało:) już rozwarcie, no pięknie:) a w którym szpitalu bodziesz rodzić?
kurcze, a Domi to współczuję:/ biedna...

Królewno to trzymam kciuki za bezbolesny poród :tak:
a mi dzisiaj strasznie się spać chce, już nie wiem co mam wymyślać w pracy żeby myśleli że pracuje :rofl2:

obliczyłam teraz, że jednak 2 cykle a nie 1 jedn mi został do badania drożności jajowodów w maju :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Sihaya niestety nie, bo gin. powiedział, że do maja mam zaczekać, a jeśli cykle mi się nie wydłużą to w maju będę miała ok. 15 dc także już za późno na hsg, ale może go ubłagam po tym cyklu to będzie połowa kwietnia jak mi się zacznie ten 2 cykl (nie wiem czy coś z tego zrozumiałaś :-D)

Agnieszko wiem, ze szybko zleci, tyle tylko, ze szkoda mi czasu :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry