reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya a kiedy miałaś badaną drożność jajowodów????
Agacynda normalnie uduszę, ja w pracy taka głodna siedzę, a Ty mi tutaj takie rzeczy wypisujesz :-p ten twój A. to pewnie złotka rączka co :-D

Dziewczyny zobaczcie jaka ta dziewczyna ma "szczęście" niedawno urodziła jej dziecko ma 10 tygodni i już jest w ciąży https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/prawo-jazdy-65213/ a ja tu z pierwszym zajść nie mogę

Ostatnia edycja:
reklama
Sihayko to mozecie mnie bic po lapach hahahahaha, pojade pozniej to dokupie ziemniorow i wysle kurierem :))

Paulinko wybacz :)) ale zapraszam Cie do Piotra i Pawla bo na bank maja mlode ziemniaki i szparagi :))

Pianko, to chodz do mnie, oddam szaszlyka swojego, bo ja to z kolei zyje w ciazy prawie na samych warzywach :)) ale ta tortura z bigosem z mlodej kapuchy to mnie teraz wzielas :)) mloda tez mam w sklepie tylko cholerka brak mlodej marchewki jeszcze....

Asitko fakt, z mojego A to jest zlota raczka. jak sie cos w domu popsuje, to ja juz bym wyrzucala a on bierze i naprawia....:D

Asitka w cyklu listopadowym(9dc) miałam robioną drożność a w następnym grudniowym już była fasolka:) popatrz sobie Obserwacja cyklu - enpr.pl

a z ta dziewczyna to chodzi chyba, że jest w 10tym tygodniu ciązy.. tak ja to rozumiem:)

tak własnie czytałam, że dziewczyny po drożności jajowodów zachodzą w ciąże, to może jedna uda mi się zajść w ciąże do rocznicy naszego ślubu, tylko gin. muszę pomolestować żeby w połowie kwietnia mi zbadał tą drożność :tak:
co do tej dziewczyny to nie wiem, bo jest napisane, że moje dziecko ma 10 tygodni i nie wiadomo o jakie chodzi te w brzuchu czy w realu :-p ale kumpela mi opowiadała, że u jej męża w rodzinie po 2 miesiącach po porodzie też dziewczyna zaszła w ciąże i ryczała jak bóbr, ze za wcześnie bo to pierwsze takie malutkie jeszcze a tu człowiek się meczy i zajść nie może:no:

Agacynda to super :tak: mój mąż to nie za bardzo złotka rączka (wszystkiego nie na prawi, ale dużo rzeczy umie zrobić lub naprawić za to sprzątaczka jest zajebistą), ale za to mój brat jak najbardziej ;-)

Ostatnia edycja:
Asitko mi szwagierka też mówiła (bo wiedziała, że się długo staramy) że z pierwszym dzieciątkiem jest różnie, a drugie bardzo często jest wcześniej niż by się wydawało/chciało - u niej tez tak było;) choć wiadomo, że nie ma reguły:)
ja to się nawet wczoraj zastanawiałam, czy jak przestanę karmić to od razu się starać (zakładając, że to potrwa znów) czy dać sobie czas i mieć nadzieję, że szybciej pójdzie za drugim razem... i bądź tu człowieku mądry...

Asita te suwaczki liczą ciążę jako wiek dziecka:) Też się kiedyś na nie nabrałam:)

Mojej mamy koleżanka urodziła córeczkę dokładnie 9 miesięcy po synu:) Ale im poszło:) Ehh jak człowiek chce to ma pod górkę...

Agacynda czekam:)

Sihaya U mnie MIkołaj z pierwszego cyklu. A ciąża i pociążowe anty tak mi cykle rozregulowały, żę teraz trzeci cykl i nic... Ciekawe czy w ogóle się uda:(

Powiem Ci Sihaya że ja też się zastanawiam, a później mówię, że głupia jestem bo nie mam jeszcze dziecka a myślę już o drugim :no: ale ja sobie dałabym pół roku po porodzie, tak przynajmniej myślę, zleży czy uda mi się z pierwszym zajść w ciąże bo na razie kiepsko to wygląda :-( a swoją droga ja mam teraz 9 dc może też okaże się szczęśliwy w co jednak bardzo wątpię :-(
Sihaya a jak długo byłaś w szpitalu w ten sam dzień się wychodzi co nie??? nie zostaje się na noc ani nic z tych rzeczy????

Paulinka acha głupia jestem :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry