reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacyndko możliwe, czasem ból promieniuje z nerek, ale może też być to zwykły objaw ciąży i pogłębiania się lordozy:)
Mama nie szalona baba tylko mega dumna babcia;)

reklama
Agacyndo moja córcia robi kartki zawsze sama czy to na Gwiazdkę czy na Wielkanoc i na tych kartkach jest wszystko od wstążek, tony brokatu, wycinanek ale najważniejsze ze trzyma sie tematu :)) także na tych wielkanocnych są także pisanki

Agacyndka czy bolą nerki sprawdza się badając objaw goldflama. Przykładasz (niech A. tak zrobi Ci bo samej to ciężko) płasko ułożoną dłoń w okolicy nerki (w okolicy lędźwi, mniej więcej jak żebra się kończą) i uderzy w nią drugą dłonią zaciśniętą w pieść - jeśli ból się zaostrzy, nasili to możliwe jakiś stan zapalny nerki. Z drugą niech zrobi tak samo.
Jak niejasno wytłumaczyłam to wpisz w necie objaw goldflama i poczytaj jak to zrobić:)
Oczywiście ten objaw nie diagnozuje wszystkich "dolegliwości" nerek, ale różne stany zapalne, kamicę owszem.

Dziewczyny jaka ja jestem padnięta, masakra, a niby dużo nie pracowałam dzisiaj a dosłownie opadam z sił :-(

dziewczyny życzę wam udanego popołudnia i wieczorku bo nie wiem czy uda mi się zajrzeć :*****

Ostatnia edycja:
reklama
mnie dzisiaj też coś kuje w szyjce i brzuchol intensywnie ćwiczy

śmiać mi się chce z mojej niuni bo jej dwie jedynki sie ruszaj mleczki i tak biedulka przezywa ze szczerbata będzie, boję się żeby dzieci się z niej nie śmiały bo czasami do przedszkola nie będzie chciała chodzić

ja tez chcę juz wiosnę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry