reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej :)
Asitko chce zobaczyć pazurki! każdy sposób na wywołanie wiosny jest dobry - nawet wiosenne paznokcie ;-) ja za Twoim przykładem byłam dziś u fryzjera podciąć włosy już wiosennie i przedporodowo bo później może być kiepsko z czasem, zaciskam kciuki i czekam jutro na teściora &&&&&&&&&&&&&&&&&&
królewno jeszcze raz gratulacje!!
Sihaya wpisuje się w wizytownik - ja mam wizytę ta jak mgiełka w poniedziałek ;-)
Laluś wymoczyłaś się?;-)
Czarnooka kochana do lekarza koniecznie bo nie wygląda to za wesoło chociaż morfologię zrób żeby zobaczyć jak to wygląda, trzymaj się cieplutko!
Agnieszko ja też dzisiaj jestem rozwalona na kawałki, jakiś muł mnie ogarnął nawet wysłowić mi się ciężko - odmaciczne zwiotczenie mózgu jak nic :/ no chyba że to przesilenie pseudo-wiosenne...
Noellka to może te lody na poprawę nastroju?;-)

reklama
Cześć dziewczynki :)
Wreszzccciieeee weekend, jak wspaniale! Jakiś ten tydzień ciężki.
Widzę że dziś nasze ciężaróweczki w słabszej formie, dlatego przesyłam moc pozdrowień. ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
Ale Wasze suwaczki to hoho - Noelle, Agnieszko, Pianko, po prostu na finiszu prawie - rispekcik!
Agacyndo, będziesz mistrzem w kategorii wózki dziecięce :) Aaaa...i chciałam napisać jeszcze, że Twoje danko wygląda przepysznie :)
Czarnooczko, trzymaj się Kochana:) Kakao pij i w ogóle dużo pij, mocno się trzymaj!
Sihaya, jak tam prace w mieszkanku?
Myniu, dziękuję Ci bardzo za informacje o kanapie, zaczęłam się zastanawiać, czy jest opcja z dowozem i wniesieniem na 4 piętro? hmmmmm.... Wiem, że u Ciebie jest winda,a u mnie nie będzie (ale sobie pośladki wyrzeźbię...)hihi
Asitko, no przesuwasz sobie tę granicę i przesuwasz, ale by było fajnie jakbyś jutro 2 tłuściochy zobaczyła! Czego strasznie Ci życzę! A właśnie, jak Wam wyszedł eksperyment z wodą i termometrem? Ruszyło go sumienie? No jak można tak staraczkę robić w konia, no ?!:)

Ooo...właśnie mi się przypomniało, że jak zapytałam lekarza o możliwość diagnozy owulacji, to mi powiedział że są testy owulacyjne, analogiczne do ciążowych i się bada poziom FSH. Ja na to czy nie Lh? On , że nie - fsh... Aż se popatrzę na necie, co on wymyślił, bo ja widziałam tylko na Lh.
Ehhh, szkoda że go na dyktafon nie nagrałam...

Pianko zgodnie z życzeniem moje wiosenne pazurki:
20130322_195415.jpg20130322_195614.jpg

Jillka termometr okazał się zepsuty i najwyższą tempke jaką pokazywał to 36,49 :-D co do testu to chyba go jutro nie zrobię bo wiem że nic z tego nie będzie a nie chce zobaczyć znowu jednej tłustej krechy, tym bardziej, że cykle miewałam rożne, np. 3 miesiące temu mój cykl miał 37 dni a teraz jest 33 dc także @ mogę jeszcze dostać

Załączniki

• 20130322_195415.jpg
    20130322_195415.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 44
  • 20130322_195522.jpg
    20130322_195522.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 20130322_195614.jpg
    20130322_195614.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 42
Asita, twarda z Ciebie sztuka :) Ściskam :):) Przyznaję, że śledziłam pół godziny Twoje cykle.
A termometr...hmmm... może to zmyłka, wiesz,- takie zagranie taktyczne?!
Agnieszko, poczekaj jeszcze chwilkę na to piwko, może jakoś lemioniadę zamiast? a właśnie, czy możesz jeść miód?

Jillka po prostu boję się zrobić test :zawstydzona/y: co do Twojego gin. to naprawdę dziwny :rofl2: i co kochana wywnioskowałaś z moich cykli????

Ostatnia edycja:
Asitko, tak, mój gin powinien się u nas logować, to by takich głupot nie gadał. Aaa..i jeszcze go zapytałam co się stanie z pęcherzykiem, czy pęknie jeszcze (21dc - 15mm), a on na to, że nie powie, bo się 2 miesiące nie widzieliśmy. Qrde, mógł mówić, że tęsknił, a nie... No strasznie tajemniczy się okazał.
Super wiosenne pazurki!
Asitko, skoro się boisz, to faktycznie poczekaj chociaż do 37dc.

Anke, pozdrówka słoneczne dla Ciebie

Krolewno, uściski dla Was!

Jillka to weź może mu zaproponuj, żeby dołączył do nas to się czegoś nauczy :tak::-D co do testu to tak własnie planuje zrobić, bo znając życie to @ przyjdzie jutro lub w niedziele

reklama
Asitka no no kolorowo i wiosennie! fajnie! ja lubię popatrzeć na pazurki bo ja to zawsze mam krótkie - jak nie wymóg w pracy to znowu małe dziecko ;-)raz w życiu miałam pazury długie zrobione na ślubie, oczywiście chyba ze 3 dni się z nimi oswajałam, wszystko mi z rąk leciało :-)
Agnieszko hahaha właśnie skończyłam mężowi truć że zaraz oszaleję bo piwa mi się chce!!!! :-D a z fryzjerką dzisiaj główny temat też był alkoholowy - zmrożony szampan i białe winko było na tapecie ;-) ale pamiętam że z córą też mi się tak na końcówce piwka chciało i położna się śmiała że to bardzo częste i coś jednak w tym piwie musi być :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry