reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asitko super pazurki ja mam cale pomaranczowe jak dynia :D i tym razem zaookraglone.

jezu jak mnie nos i usta pieka :|
Pianko a co jesli mi sie od miesiaca caly czas chce piwa? :)) ale raz w tygodniu pozwalam sobie na pol szklanki radlera lub bezalkoholowego.

Królewno śliczna księżniczka :) Przyznaj się czym ją tak zaskoczyłaś? Minka przeurocza :)
Asitko niezły pazur... też mi się czasem chce takich fajnych pazurków...
Jiluś, poszukaj u różnych sprzedawców i powysyłąj zapytania, na pewno znajdzie się jakiś co skusi się na wniesienie :) Mi wnosili i dałam za to 20 zł:) Tylko najlepiej wcześniej sie umówić, żeby we dwóch przyjechali no chyba że chodzi tylko o pomoc mężowi we wniesieniu to możesz spokojnie nawet się nie dowiadywać. Facet przywożący chętnie wniesie za pieniążek na flaszkę albo jak to mój tata mówi "na oranżadę" :)
A ja szalona wysprzątałam dziś całe mieszkanie, miałam jeszcze 3 nie rozpakowane kartony i dwie torby :szok: tak, tak, od lipca, nie śmiać się proszę :) I ze wszystkim się dziś uporałam :) Prania zrobiłam 3 pralki a jeszcze ze 3 przydałoby się zrobić... no ale już nie mam gdzie wieszać :P
Przy okazji remontu sypialni Fiśkowi dostała się nowa półka do jego "drapaka" mego projektu :) I tak oto prezentuje się ON w swym królestwie:) Mój tygrys co to tylko przy obcych udaje kota :)
P1080712.jpg
Z półeczki Fisiek ma podgląd na całe mieszkanie :) Jak się wychyli kontroluje sytuację w sypialni :P

Załączniki

• P1080712.jpg
    P1080712.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 48
Myniu tymi kartonami to sie nie martw. ja u rodzicow w domu mam 3 lub 4 nierozpkowane od 3 lat... a drapaki polki super!! my moim dziewczynom tez zrobimy :D

Noelle faktycznie nuuuuda, ja raz jak powzięłam ambitny plan oglądania meczu to nawet nie zauważyłąm kiedy się skończył bo ciągle myślałam, że oni tak tylko biegaja a akcja dopiero się zacznie :)
Agacynda, wolałam robić półki niż kupować drapak bo drapak gotowy wydaje mi się mało elegancki:) Tzn sa i eleganckie ale jeszcze nei oszalałam na tyle żeby wydawać 600 zł na drapak dla tygrysa:)

Ale fajnie się tak czasem zmęczyć porządnie... teraz można wyciągnąc kopytka i porozwiązywac obrazki logiczne, krzyżówki matematyczne i zadania logiczne - moja wielka pasja :)

Asitko, tak, mój gin powinien się u nas logować, to by takich głupot nie gadał. Aaa..i jeszcze go zapytałam co się stanie z pęcherzykiem, czy pęknie jeszcze (21dc - 15mm), a on na to, że nie powie, bo się 2 miesiące nie widzieliśmy. Qrde, mógł mówić, że tęsknił, a nie... No strasznie tajemniczy się okazał.
a w ogóle zapomniałam napisać, jak ja się Jillka uśmiałam z tego Twojego gina :) "nie powie, bo sie 2 miesiące nie widzieliście" jaka nieśmiała, płochliwa ptaszyna :)

hehehe Myniu ja wydalam na drapak dla dziewczyn 49 zl, taki jak Ty masz przykredony + koszyczek do lezenia i caly czas jest wykorzystywany. jejku Twoja pasja mnie prseraza, chociaz ja tez scislowiec chociaz bardziej fizyczny niz matematyczny :))ale baaaaaaaaaaaardzo podziwiam :D

no mam i bardziej przerażające pasje ale to już mniej dla rozrwyki:) Te co napisałam to takie dla mnie jak dla innych ludzi krzyżówka. Ale poza tym lubię sobie czasem porozwiązywać zadania z rachunku prawdopodobieństwa lub logiki:) To moje dwie ulubione dziedziny matematyki - podobno najbardziej humanistyczne:)
A w ogóle chłopaka z którym byłam parę lat i był w sumie moją pierwsza prawdziwa miłością poderwałam na logiki wielowartościowe - temat mojej pracy mgr :P Pół nocy mu opowiadałam podobno z wielką pasją - nie pamiętam bo byłam pijana :) ale doszło nawet do tego, że na szkolnym boisku patykiem pisałam mu wzory i robiłąm rysunki.

Mój Fisiula w poprzednim mieszkaniu nie miał drapaka, mieszkałam w 18 metrowym mieszkaniu :) nawet chyba ciut mniej tam było :) haha

A fizyki to ja z kolei nie lubię :) musiałam się uczyć i się uczyłam i nieźle mi szło ale serca to ja do tego nie mam :) Chociaż wiem, że potrafi na pewno zaczarować :)

Ostatnia edycja:
reklama
hahahahaha Myniu uwielbiam Cie ;))) juz wiem do kogo sie zglaszac jak bede miec cos szkole :)) a teraz ile masz metrow?
ja sie caly czas zastanawiam czy nam to mieszkanie 50 mkw starczy... oby. od kiedy mieszkam poza domem to mam mieszkania ponad 55 mkw.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry