reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko ja sie wyniosłam z sypialni i śpię u mojej córci w pokoju a córa z tatą bo mój mąż tak grzeje że nie dawałam rady z nim spać a w domu też gorąco, ale tylko mi he :)

jutro wizyta oj jak ja bym chciała być już po

reklama
laseczki !!!hej hej!!!udalo mi sie wejsc na bb...ludzie jaki tu dziadoski zasieg...

dzieki za przekazanie gosiaczku wiesci!!

u mnie sie uspokoilo.Po kroplowce skurcze ustaly.Szyjka krotka..ale resztkami siil trzyma.Jutro szczegolowe badania gin,usg,ktg itd

ja nie mam.zamiaru sie rozpakowywac:-)

Cześć słoneczka moje wiosenne :)
Sailorku... to Ty mi tak ładnie dopisałaś pachnące wiosną kreseczki? Dziękuję, kochana jesteś :*:*:*:*:*:*:*:*:*
Różniczko półki robiłam z płyty meblowej. Taka cięta na metry w markecie wychodzi najtaniej, bo oglądałam też gotowe półki też z płyty meblowej to sporo droższe.
Dziękuję dziewczynki za słodkie słowa:) Fiśkowi pokazałam co piszecie, żeby mnie ciut docenił, bo ta mała menda tylko zęby i pazury mi prezentuje...
Po dwóch dniach Was nadrobić jest ciężko więc nie dam rady już skrobnąc wszystkiego co w trakcie pisania przychodziło mi do głowy...
Sihayko w nowym mieszkaniu możesz dla koteczki zrobić mały zakątek:) Nawet w takim małym mieszkaniu jak moje można wygospodarowac kawałek ściany dla tygrysa:)

A u mnie tak... kupiłąm bilety na 26-29 marca... wolałabym inaczej ale mieszkaniowa sytuacja S nie pozwala na inne rozwiązanie. I teraz nogi zaciskam i szyjkę koreczkiem zatykam, żeby dostać @ 10 kwietnia na co są w sumie spore szanse :) bo jakbym miała skok jutro to cykl powinien być 31 dniowy czyli akurat na 10 kwietnia małpiszon zawita. I wtedy byłabym z S od 16 do 19 dc czyli całkiem nieźle jak na to, że skoki mam osatatnio koło 20 dc :)
Mrtwięc się tylko o moje endometrium :( Bo znalazłam rozpakowując kartony dawne wyniki USG i za każdym razem pisali mi, że jak na ten dzień cyklu endometrium bardzo słabe. Poza acardem mogę coś jeszcze silniej na szybko zadziałac w tej sprawie? A i nie pamiętam jak zawsze czy z Różniczką czy Ficarką korespondowałam na temat PCO (mylicie mi się niezmiennie ale tylko pod względem PCO ;-)) Otóż na starym USG znalazłam że prawy jajnik zmieniony PCO a lewy ok. Czyli teraz co? raz mogę mieć owu raz nie?
Idę pogapić się w TV bezmyślnie bo całe wieki żadnego serialu nie oglądałam. Ale oczywiście wrócę. I przyniosę wam wiosnę :)

No Noelle moglabys mala tam troszke jeszcze przetrzymac :) nie zaszkodziloby :P

a ja bylam w nowym mieszkaniu przed chwila... ohh jaaaa... kuchniaaaaa :)) ladna i piekarnik ma!! troszke niewiele szafek i szafeczek ale postaram sie dac jakos rade...i w sypialni lozko juz stoi, nowy materac oddycha od folii, lazienka super zrobiona. musza podlaczyc wode, bo sie okazalo, ze cos jest niezrobione ale juz w czwartek na 95% bedziemy tam spac :))

Myniu trzymam kciuki zeby @ przyszła tak jak planujesz i stranka okazały sie owocne :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacyndo to jak się wprowadzicie to zaraz wklejaj zdjęcia kuchni :)
My idziemy na swoje w maju na początku w końcu :))

a mi sie brzuszek stawiał aż kwadratowy się robi i plecy bolą ale po ciepłym prysznicu przeszło cholera a miałam nadzieje ze to już :-)

Jeszcze raz dziękuję Sailorku:)
Noelle ja też trzymam mocno kciuki:) Ale będzie wszystko dobrze, musi być dobrze!!!
Właśnie robiłam Fiśkowi manicure i pedicure :) Ależ był płacz... a jakie pretensje są do teraz. Chodzi za mną i tak oskarżająco miauczy na mnie :)
Asitko, jak u Ciebie? Ja tam dalej jestem pewna że zobaczysz II lada dzień. Czasem tak bywa, że nie wychodzą testy.
Agacynda jak pakowanie dzisiaj? Dalej jesteś pakerką?
Własnie zauważyłam, że jade do S równo w szósta "miesięcznicę" naszych zaręczyn :) A pojutrze stukną nam dwa latka razem :) no i FIgielkowi pojutrze stuknie półtora roczku, może postanowi zmądrzeć z tej okazji:) Oj przydałoby się...

Ostatnia edycja:
Aga to juz niedlugo :)) macie pokoje dla kazdego dziecia ? :) my jeszcze nie na swoim, ale na tym napewno zatrzymamy sie na dluzej.

Myniutku dzisiaj nie, bo spakowalam wszystko co mialam... a zostawilam sprzet elekrotniczny bontym sie A musi zajac osobiscie, zeby pretensji nie bylo jak cos nieteges... no i kuchnia zostala w wiekszosci.
moze od razu na wyjazd jakies fatalaszki przeszmugluj :)) co by Narzeczonemu prezent zrobic :)
podziwiam ze urzadzasz osobiscie Fiskowi mani i pedi... u nas sie tym A zajmuje. ale dziewczynom o dziwo sie podoba.

reklama
Dzięki Margotko za wieści od Noelle.. to się porobiło:/ byle dobrze się skończyło!! w dwupaku rzecz jasna;)
Myniutku super, że bilety kupione:) Jak by nie było ważne, ze znów będziecie razem:) choć wiadomo za owulkę w czasie wyjazdu trzymamy kciuki:) no i widzę, że przed Tobą/Wami rocznicowy czas pod każdym względem:) wszystkiego naj, dla Ciebie Myniu, dla S.,dla Was razem i Fiśka:) :*

A teraz czas na foteczkę, moje pierwsze brzucholkowe zdjęcie:

20130326_201418.jpg

hmm... u siebie mam obrócone, a tu mi się poziomo wgrywa:/

Załączniki

• 20130326_201418.jpg
    20130326_201418.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry