reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam :)

Asitka Ty nie dobra Ty!!!! Testa nie zrobiłaś... Nieładnie :-p

Noelle jak tam???

Pianko, Aga jak się czujecie???

Czarnooka tak jak piszę Asita zadzwoń do lekarza. Ale możliwe, że to @...

reklama
Asitko nie wkrecaj głupot Ty nosisz w sobie fasolke:)
nie mialas chyba tak dlugich cykli.
a po drugie twoje samopoczucie niby uwazasz ze jestes przed @ to ja tak samo mialam jak bylam w ciazy . te bole brzucha byly typowo @ i duzo sluzu, czeste siusianie bol piersi po bokach Ty jestes w ciazy!!!

Czarnooka taki długi cykl miałam w czerwcu i w listopadzie (ale tu brałam duphaston), piersi mnie już nie bolą a dzisiaj prawy jajnik kluje tak jak na @ a po za tym śluz na wkładce nie jest już biały jak wcześniej tylko robi się ciemniejszy taki beżowy a to oznaczało u mnie zawsze zbliżającą się @, a po za tym jakbym była w ciąży to test już w poniedziałek powinien wyjść :-(

Witam ze śniegiem za oknem:| prószy od rana grrr...:/
Agacynda cudownie, że na święta już będziecie na nowym mieszkanku:)
My miejmy nadzieję, na majówkę hehe;) podobnie jak Agnieszka.
Paulinko wizytę mam dziś na 14:) i już od wczoraj jestem cała podekscytowana co się dowiem i prze-szczęśliwa, że zobaczę znów kruszynkę:)
Asitka kciuki dla Ciebie nieustannie,bo Ty ostatnio codziennie piszesz "dziś dostanę @" ;) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A do ciężaróweczek to mój m. ma pytanie:D wczoraj mnie nim zastrzelił wieczorem jak już prawie zasypiałam, może trochę intymne no ale znamy się tu już przecież jak łyse konie;) kochane, czy Wasi faceci mają teraz więcej przyjemności z przytulanek z Wami?? bo mój stwierdził, że przez rosnący brzuszek bardziej czuje moje ciało i się mu przytulanki jeszcze bardziej podobają niż przed ciążą - szok! hehehe

Miłego dnia wszystkim:*

Sihaya piękny bRzuszek ;)

Agacyndo mała będzie miała swój pokoik właściwie to już ma a mały na razie kącik u nas w sypialni, ale pokoik dla niego też będzie ale to jeszcze czas:-)

Dzisiaj wizyta u gina ciekawe czego się dowiem:) jejku kobietki ja chcę na porodówkę !! :-):-):-)

reklama
Sailor kochana to na 100% nie owulacja.
byłam u ginekologa w poniedziałek mam pęcherzyki malusieńkie i nie rosnące. więc ten cykl jest napewno stracony. tylko teraz pytanie czy to miesiaczka bo przeciez mam brac CLo i już zdurniałam jak to policzyć ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry