reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Biedny fisiek, a probowalas czyms mu glowe zaslaniac Myniu? bo u nas pierwsze dwa razy byl problem to A zaslanial dziewczynom glowy recznikiem i byla cisza. pozniejnzaczely sie denerwowac ze maja cos na glowie a teraz spokoj jest. wrecz bym powiedziala, ze jak Lidka pierwsza ma obcinane pazury, to Lusia siedzi obok i grzecznienczeka na swoja kolej :))

Noelle trzymaj nóżki razem!!! Nie wypuszczaj Nataszki!!! Trzymam kciuki!!! :*

Sihaya piękny ciążowy brzuszek. ( ja mam taki bez ciąży) :(

Idę spać...

Ostatnia edycja:
Noelle i Nataszka trzymajcie się dziewczyny razem:) Pzynajmniej jeszcze 2 tyg:)

Myniu w takim razie &&&&&&&&& żeby @ przyszła 10:)

Asitko dla Ciebie też nieustające&&&&&&&&&&

Agacyndo super, że nowe mieszkanko przypadło Ci do gustu i że święta już na nowym:)

Sihaya Piękny brzuszek:) A Ty wczoraj nie byłaś na wizycie?

No i Cała masa &&&&&& dla kolejnych podejrzanych- Różniczki, Jillki i Luluś:)

Myniu to ja od PCOS :))) jak coś wysyłaj zdjęcie na priv to popatrzę sobie :)))

Sihaya piękny brzuszek!

Noelle ściskam mocno! Będzie dobrze! Trzymam kciuki!
paulinka faktycznie coś wysokie masz te temp. hmm może spadnie po @?

Hmmm właśnie kierowniczka się pojawiła i chyba wszystkim nie napiszę, bo zaczyna się urwanie głowy :eek:...miłego dnia!

Sihaya cudny brzuszek
Agacynda czekam na zdjęcia mieszkanka jak już sie ogarniesz, super że ci się podoba ;-)
Noelle trzymaj się dzielnie już niedługo będzie po wszystkim buziaki
Pianka ty sie nie martw hihi niby przepuszczasz dziewczyny na porodówke ale w najbliższym czasie też tam dotrzesz hihi
Królewna u mnie też będą dwie dziewczynki, mąż i córa byli na ostatnim USG, to gdy lekarz po raz drugi potwierdził płeć, dyplomatycznie mąż stwierdził: i dobrze będę miał kolejną kobietkę do kochania i rozpieszczania, chłopów mam dość w pracy ( dla tych co nie wiedzą mój jest wojskowym ;-), ładnie się zachował aż sie wzruszyłam, bo pare razy w domu łapały mnie wcześniej te ciążowe płacze, że nie będzie jej kochał, bo pewnie chciał chłopca buuu ah te hormony ;-)

córa coś kaszle i katarzy ale ogólnie jest ok i tak nie chodzi do przedszkola mama ma lenia przedświatecznego a i tak pustki w dzieciach w przedszkolku ;-)
miłego dzionka

Hej dziewczynki :-D
zacznę egoistycznie od siebie, testu nie robiłam, ale jestem pewna na 100%, że @ dzisiaj przyjdzie bo czuje się dokładnie tak jak zawsze kiedy @ dostaje :-(
Sihaya śliczny brzuszek do pozazdroszczenia :tak:
Noelle kochana trzymam kciuki żebyście na święta wróciły jeszcze do domku w dwupaku :tak:
Myniu no to ucelowałaś z tym lotem do S. teraz na pewno Wam się uda nie ma innej opcji :tak:
Różniczka i Jillka trzymam kciuki za wasze fasolki wielkanocne :tak:bo u mnie niestety będzie zonk zamiast fasolki :-(
Gosiak jak się dzisiaj czujesz??? mam nadziej, ze lepiej :tak:
Agnieszko i Pianko jak Wy szykujecie się na porodówkę???:-)
Laluś i Sailor co tam u Was????
Czarnooka kochana jak się trzymasz :*******

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam
pozostałe dziewczynki gorąco pozdrawiam i życzę miłego dnia :tak::-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry