reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sihaya moj A tez ma wieksza radoche, twierdzi ze kobieta w ciazy jest duuuzo bardziej seksowna. Cos w tym jest, bo osobiscie tez sie tak czuje :)) moglabym w samej bieliznie chodzic hehehe

Asitkaaaa nu nu nu :)) &&&&&&&&

Czarnooka jesli to malpa no to bardzo dobrze, tzn ze Twoj organizm szybko doszedl do siebie.

Agnieszka spokojnie :)) dojedziesz na ta porodowke :D i super ze Niunie beda mialy osobne pokoje :D moj Dzidziol juz tez ma przydzielony :D

Dziewczyny jak tam patrzę na Wasze suwaczki to nie mogę uwierzyć jak ten czas szybko leci!:tak:
Chciałabym już odliczać czas do porodu tak jak Wy:-( i tygodnie ciąży...hmmm:sorry:

A u mnie pierwszy cykl, gdzie po owu nie mam bólu brzucha, nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:tylko cycki bolą jak dotykam...ktoś tak miał?
I znów się nakręcam- zresztą jak w każdym cyklu :-D

Cześć dziewczyny :)

Staram się Was czytac na bieząco ale tak smigacie, że trudno dogonic wątek :sorry:
Czarnooka cieszę się, że obyło się bez szpitala, chociaz tyle dobrego w tym nieszczęściu :)
Asitko znasz zasady tutaj, póki @ nie ma jest nadzieja &&&&&&&&&&&& :-)
Ciężaróweczki wszystkie macie piekne brzuszki!!! I tematy tez fajne do rozmów :-D
Jillka kochana jaki Ty masz cudny wykresik &&&&&&
Noelle trzymasz się jeszcze w dwupaku? Ten dzień juz tuz ,tuż :)
agnieszka daj znać , co tam lekarz powiedział :)
agacynda Tobie widzę ciąża służy, trzebioczesz jak ptaszynka :-p...ze szczęścia rzecz jasna :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry