reklama

Staranka od stycznia 2012.

agnieszko mnie od dwoch dni tak boli jak opisujesz..i co?i nic:-/
Tak sobie mysle,ze znajac moje szxzescie to po tylu tygodniach straszenia przez lekarzy ze cos sie dzieje itd to teraz przenosze i skoncze pod oxy.

Nosi mnie dzisiaj,cos bym porobila gdzies pojexhala.A tu maz w pracy.Rodzice zajeci.Znajomi tez.Poza yym niedziela.Fajne ksiazki mi siw skonczyly.Kryzys jakis mam:-) Dla odmiany w druga strone:-)

lalus milych zakupow!!
jak tam reszta???
Gosiaku a ciebie to wcielo czy co??

reklama
ja chyba dzisiaj sobie przysiady porobię he może ruszy :) podobno olejek rycynowy wywołuje skurcze ale nie jestem na tyle odważna żeby się go napić

My dzisiaj do mamy na obiad

Ostatnia edycja:
Noelle jestem kochana, czytam Was codziennie ale jakoś weny brak na pisanie a jęczeć też nie chcę ciągle że mi ciężko już itd więc siedzę cichutko :)
A Ty kochana jeszcze masz troszkę czasu do terminu więc czekaj cierpliwie :) wszystko dla córci masz gotowe już? Torba spakowana? :)

Asitko przykro mi, że to torbiele :( ściskam mocno! Zastanawia mnie tylko dlaczego wtedy na wizycie gin powiedział Ci że pęcherzyka już nie ma,a torbiele robią się z przerosnietych pęcherzyków właśnie.

Agacynda gratuluję pierwszego kopniaczka :) teraz tylko będzie ich coraz więcej a szczególnie jak się najesz właśnie słodyczy :)

Pianeczko synuś słodziutki :)) a jak córcia reaguje na braciszka?

Aga męża bierz w obroty to i Antos szybciej wyjdzie :D

Gosiak męża biorę w obroty codziennie i nic, do terminu zostało jeszcze 11 dni i znając życie przenoszę małego i będę gnić w tm szpitalu w nieskończoność dlatego chcę sie wyrobić prze środą :)

U mnie ciepełko :-D w końcu :-)
AGACYNDA gratuluje pierwszych kopniaków
GOSIAK o ile dobrze pamiętam to w tym drugim jajniku zrobiły mi się torbiele bo tam miałam 2 większe pęcherzyki

Życzę miłego dnia :-D

I jak Czarnooczko? Udało się na spiocha? :)
Asitko jak samopoczucie?
Agacynda, grauluje kopniaka:)
Jak ja bym chciała też takiego poczuć :) To musi być najpiękniejsze uczucie na świecie :)
Agnieszka, zaczełao się? :)
Noelka Ty już też przygotowana do rozpakowywania? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry