reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie:)
u mnie też wiosna:) jupiii!!! ależ się cieszę:)
Dziewczyny czy to możliwe żebym już poczuła kopniaki bejbika??????? Agacyndka co czułaś??
bo wczoraj z m. oglądaliśmy wieczorem film, rękę miałam na samym dole na podbrzuszu i nagle bach pod ręką od środka jakby coś uderzyło; powiedziałam od razu o tym m. to on przyłożył rękę i w przeciągu 1-2 minut poczuł dwa razy jeszcze tak i to tak wyraźnie, że ja nie trzymając już ręki czułam po brzuchu, że go kopnęło od środka.. o ile to rzeczywiście bejbik...??
Agnieszka, Noelle jak tam?? dalej cisza w rozpakowywaniu?

edit:
hm.... wg suwaczka mogę już coś czuć, gin tez mówiła, że mogę szybko poczuć.. ale jazda!!!

ejj.. a gdzie Wy wszystkie jesteście?? halo!! bo mi tu pusto!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sihayo gratuluje pierwszych kopniaków:-):-) ja z córcią też już czułam ruchy w 18 tc, a Swoją drogą wow to już 18 tc ale to zleciało

A u mnie bez zmian Antek uparciuch nie chce wyjść z maminego brzuszka, a ja zaczynam coraz bardziej sie denerwować tym całym szpitalem nie chce tam być aż tak długo, zatęsknię się i zapłacze za córcią a najgorsze jest to ze to daleko od nich będzie i nie bedą mogli przyjeżdżać codziennie.

sihaya całkiem mozliwe!!ja poczulm własnie rowno w dniu skonczenia 17 tygodnia pierwszego kopniaka!!:-)Super!!!Gratki!!!

U mnie po "staremu" .Małej chyba coraz lepiej w brzuchu.Zadomowila sie na całego.Czasami cos zakluje,cos zaboli i tyle.Ale znaczniej mniej niz np w 32 tyg. Tak wiec sie kulam dzielnie.Dobrze ze pogoda piekna!WIOSNAAAAAAAA!!!!!:)

chyba dzisij rusze tylek do fryzjer,do kosmetyczki tez bym mogla sie umowic bo jest co robic:zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny :)
Piękne słoneczko za oknem aż chce się żyć :rofl2:
Sihaya, Agacynda gratuluję kopniaków!!!! :)
Noelle udanego relaksu i oczywiście wspaniałych efektów po wizycie u fryca i kosmetyczki :)

Dziewczyny niepokoją mnie te plamienia w środku cyklu lub na kilka dni przed @, orientujecie się dlaczego tak jest? Bezposrednio przed @ miałam brunatne plamioenie na 2-3 dni przed.

Witam :) U mnie za oknem szaro :( i dziś do pracy :( Nie zmierzyłam dziś temperatury bo mój kotek o godzinie 6 rano domagał się jedzenia, no to na wpół przytomna poszłam jej dać... :/

Sihaya gratulacje :) Pierwszy kopniaczek od dzieciaczka ;)

AGACYNDA, SIHAYA gratulacje!!! ja poczułam pierwsze ruchy coś koło 16 tygodnia więc bardzo wcześnie:)
NOELLE, AGNIESZKA czekajcie spokojnie. widocznie jeszcze nie czas. mi położne mówiły, że na nic te forsowania przed porodem. ze to takie mity. kobiety tylko się umeczą zamiast zbierac siły na poród.

u mnie pogoda się o dziwo robi!!! słońce wyszło. ciekawe na jak długo:-D ja chcę już wiosnę...a z drugiej strony w co ja się ubiorę?? nie chce któraś pare kilo co?? oddam za darmo:)baaaa nawet dopłacę:-D

buziolki:* mykam bo mała się już naspała....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry