reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześc dziewczyny , jak to u mnie bywa dziś widzę sie z moim lekrstwem na całe złości smutki i stęsknienia czy z moim kochanym Robertem
:)
w pracy do 21... a co do @ to wam powiem że jakaś taka lewizna jest... dzisiaj sama brązowizna bez krwi a zazwyczaj cosik mam na koniec czyli dnia 7 a nie dnia 4 :|
No ale co tam po @ ide do gina sie przebadać kontrolnie.. a co ...
ale za mną słodkie chodzi... ;p mówie wam... Kropeczce chciałam podziękowac że taka kochana z niej kobitka...
Kropeczko jak to przeczytasz to bardzo Ci dziękuje .
]No to dziękuje :)

reklama
a ja dzis mam jakis dzien ... rycze o byle co ....
do tego zaczelo mnie mdlic..... pomaga troche gorzka herbata .....
corcie zawiozlam do mamy i leze i spie naprzemian od rana .....
nie mam na nic tu musze sie zmuszac zebyc cokolwiek zjesc..... masakra

matyjasowa, czyżby zaczęły sie pierwsze dolegliwości? współczuję Ci i trzymam kciuki żeby szybko minęły. Może po prostu jeśli możesz to odpoczywaj i prześpij to co nieprzyjemne...

Wesoła ...mam ten sam dylemat :/ Jak generalnie nie jestem z tych przesadzających tak z malowaniem paznokci tez ostatnio czytałam, że to nie jest zbyt wporządku w ciąży i mnie to szczerze mówiąc ruszyło. Tez mam zawsze pomalowane. Tyle, że to nie chodzi o sam fakt posiadania lakieru na płytce przecież :) więc jak już pomalowałaś to mogłaś zostawić ;) Ale rzeczywiście wdychanie tego rozpuszczalnika w czasie malowania....hmmm....
Może prostu będe malować przy otwartym oknie, jakoś ostrożniej, sama nie wiem. A może powinno sie zrezugnować zupełnie... :/ Ale przez 9 msc z niepomalowanymi...masakra :p

oj też sobie nie wyobrażam nie malować..robie to co 3, 4 dni już od wielu lat. Nie wyszłabym w niepomalowanych. Właśnie zdałam sobie z tego sprawę:szok:

Agus86, ja mam tak, że jak nie pomaluje to ...bolą mnie palce, wokół paznokci. Nie wiem jak to opisać, ani jak to wytłumaczyć, ale autentycznie odczuwam taki dyskomfort :/

reklama
Dziewczyn nie przesadzajcie z tym malowaniem paznokci. Chcecie się zapuścić w ciąży!!!????:szok:
Nie farbować włosów, nie malować paznokci, nie kąpać się w ciepłej wodzie, nie pić kawy, nie jeść cytrusów, pić gazowanego??!! Kurde i co jeszcze wymyślą już nie długo nic nie będzie można będzie robić w ciąży!!!

Dziewczyny nie zmieniajcie na siłę swoich przyzwyczajeń. Ciąża to nie choroba i wyglądać ładnie też można.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry