karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
A wyzej napisala ze dzisiaj powinna dostacchyba ze ja cos zle czytam
![]()
Też tak przeczytałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wyzej napisala ze dzisiaj powinna dostacchyba ze ja cos zle czytam
![]()
Też tak przeczytałamale teraz zgłupiałam

O Grzance, Czarni, Agacyndzie, syneczki wiem już sporo, ale chciałabym was w takim samy stopniu poznać, a nie da się was wszytskie tak odrazu ogarnąć
..ale ja o ciazy wiedzialam od samego poczatku..przed testowaniem,test byl tylko potwierdzeniem,aby miec czarno na bialym 

Kropka z cora robialm test po @ i byla tlusta krecha,a z synem kilka dni przed terminem spodziewanej @ i tez bylo widac II kreche..moze byla ciut bledsza,ale widoczna i wyrazna..nie tam zaden bladzioch..ale ja o ciazy wiedzialam od samego poczatku..przed testowaniem,test byl tylko potwierdzeniem,aby miec czarno na bialym
przed chwila dostalam prezent od moich smykow na Dzien Mamy....coprawda jest dopiero jutro,ale juz nie mogly wyrzymac i daly mi dzisiaj..az sie wzruszylam![]()

Kropka z cora robialm test po @ i byla tlusta krecha,a z synem kilka dni przed terminem spodziewanej @ i tez bylo widac II kreche..moze byla ciut bledsza,ale widoczna i wyrazna..nie tam zaden bladzioch..ale ja o ciazy wiedzialam od samego poczatku..przed testowaniem,test byl tylko potwierdzeniem,aby miec czarno na bialym
przed chwila dostalam prezent od moich smykow na Dzien Mamy....coprawda jest dopiero jutro,ale juz nie mogly wyrzymac i daly mi dzisiaj..az sie wzruszylam[/QUOTJ
Jutro jest Dzień Matki?![]()