reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kropka z cora robialm test po @ i byla tlusta krecha,a z synem kilka dni przed terminem spodziewanej @ i tez bylo widac II kreche..moze byla ciut bledsza,ale widoczna i wyrazna..nie tam zaden bladzioch :tak:..ale ja o ciazy wiedzialam od samego poczatku..przed testowaniem,test byl tylko potwierdzeniem,aby miec czarno na bialym :-D

przed chwila dostalam prezent od moich smykow na Dzien Mamy....coprawda jest dopiero jutro,ale juz nie mogly wyrzymac i daly mi dzisiaj..az sie wzruszylam :tak:[/QUOTJ

Jutro jest Dzień Matki?:szok:
Daje 100zł że nie :-D

reklama
Melduje sie i ja:) I oznajmiam wszem i wobec,ze.......
@nie ma nadal :D a ja czuje sie jakos tak fajnie,zupelnie nie jak przed@:p brzuch tylko czasem zaciagnie,zakluje a tak to luuuz. Zatestujemy jutro rano,bardzo jestem ciekawa co wyjdzie.

Wyleguje sie wlasnie na kanapie u tesciow;) odpoczywam po calym dniu pracy,mialam sie uczyc bo w pt mam bardzo wazny egzamin,ale nie mam juz sily, a poza tym zoastawilam materialy w aucie i nie chce mi sie isc:/

Kropka,wpolczuje Ci tych jazd ale skoro robilas test i nic to nie wiem co Ci doradzic.No chyba ze nalezysz do tych co im testy wchodza tydzien po@ :)

@nie ma nadal :D a ja czuje sie jakos tak fajnie,zupelnie nie jak przed@:p brzuch tylko czasem zaciagnie,zakluje a tak to luuuz. Zatestujemy jutro rano,bardzo jestem ciekawa co wyjdzie.

Wyleguje sie wlasnie na kanapie u tesciow;) odpoczywam po calym dniu pracy,mialam sie uczyc bo w pt mam bardzo wazny egzamin,ale nie mam juz sily, a poza tym zoastawilam materialy w aucie i nie chce mi sie isc:/

Kropka,wpolczuje Ci tych jazd ale skoro robilas test i nic to nie wiem co Ci doradzic.No chyba ze nalezysz do tych co im testy wchodza tydzien po@ :)

OJ
ja to już Ci mówie że fasoleczka... :D
ALe by było fajowo !!!!!
No ja to trzymam kciukaski za Ciebie !
\Jutro informuj :)

Groszek a Ty na kiedy masz @ ?????

To wspaniale :) Ja już teraz czuje się super!!! Taki przypływ energii, że hoooo

Lete do pokoju!
Buziaczki dziewczynki słodkich snów i wogóle seksu jeśli planujecie to odlotowego :D
I
Groszek informuj ja dzisiaj to normalnie przed snem sie pomodlić za Ciebie muszę :)

reklama
Grzanka,dzieki serdeczne :*
Na pewno sie przyda modlitwa i kciuki;) hehe jeszcze rano jak jechalam do pracy to sie martwilam ze nie wzielam zadnej podpaski , ale tak czulam, ze nie beda potrzebne;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry